2777
2789
عنوان

اگه برای آشتی پیش قدم بشم غرورمو له کردم ❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 280 بازدید | 34 پست
چجوری نداره ب خودت یاداور کن اونا تو رو نمیخوانبپذیر ک دوستیتون تموم شدهزندگی ک تموم نشدهآدمایی هستن ...

سنم خیلی کم نیست یعنی نسبت به سنم بزرگترم عقلی و فکری ولی وابستگی افراطی خیلی بدی دارم به همه چیز نه در ظاهر بلکه در باطن ... جوری که به کسی نشون نمیدم چجوریه حقیقت 

چجوری نداره ب خودت یاداور کن اونا تو رو نمیخوانبپذیر ک دوستیتون تموم شدهزندگی ک تموم نشدهآدمایی هستن ...

بببخشید می پرسم شما اگه پيام احوالپرسی دادین به یه نفر تو ایتا اون سريع آنلاين بودن ش رو مخفی کرد و پیامی که من ده صبح دادیم دو نصفه شب خوند بی جواب 🥲 ناراحت میشین 

ازش هم بپرسی نمی دونم چرا رفتارتون با من عوض شد ولی بازم جوابی نداد؟ 

شما جای من بودین ناراحت میشدین 🥲 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من واقعا ناراحت میشم همین الانشم سر خیلی چیزا ناراحتم ازشون

من قبلشم واسش پیام تبریک تولد دادم با لحن تند و عصبانیت گفت هدیه چیزی ازتون قبول نمی کنم من خیییلی ناراحت شدم ازش فقط هم قصدم تبریک بود نه هدیه بردن ولی سکوت کردم 🥲 🥲 🥲 

من قبلشم واسش پیام تبریک تولد دادم با لحن تند و عصبانیت گفت هدیه چیزی ازتون قبول نمی کنم من خیییلی ن ...

منم پارسال به یکیشون پیام دادم قبل کنکورش با اینکه رابطمون خراب بود گفتم نترس و ایشالا بهترین بشه برات نتیجه نگرانی رو به دلت راه نده و از این حرفا در جواب تموم حرفام فقط گفت مرسی همچنین 

عزیزم حدیث داریم اونهایی که در آشتی کردن سبقت میگیرن از هم در حقیقت به سمت بهشت دارن سبقت میگیرن💕😊

پسرکم...عزیز دل مادر ...من تورو به دنیا نیاوردم ولی بدون:زیباترین روز های زندگیمو کنار تو گذروندم فرشته کوچکم...از همون لحظه که دست های نحیف و کوچیکت رو روی صورتم کشیدی شدی شازده کوچولوی من😅💔...شدی تکه ای از وجودم...تورو با همه عشق و محبت مادریم وصله زدم به تنم شیرین زبون مادر ...تا بشی پاره تنم ...پاره جدا نشدنی تنم...همون لحظه که فیلم شکنجه شدن آوا کوچولو رو دیدم...با خودم گفتم چطور میشه؟؟؟؟مهر این بچه ای معصوم به هر دل سخت و سنگی رسوخ میکنه...چطور انقدر تنفر؟چطور انقدر بی رحمی؟پسرکم ...از همون روزی که قرار شد مادرت باشم...با خودم عهد بستم اگرچه به دنیات نیاوردم...اما دنیایی رو برات به ارمغان بیارم...دنیایی پر از عشق...پر از محبت...بغلت کنم...قربون صدقه ان برم و عشق و محبت مادریم رو به پات بریزم...این نامه ازطرف مامان آیسانه...به میکائیل کوچولو ...پاره تن مامان🙂💕مهربان باشیم ...با کودکانی که گاهی جز خدا ، پناهی ندارند...

عزیزم حدیث داریم اونهایی که در آشتی کردن سبقت میگیرن از هم در حقیقت به سمت بهشت دارن سبقت میگیرن💕😊

میترسم خودمو خورد کنم جلوشون از طرفیم همه گفتن این کارو نکن 🫠 فردا از مامانم اینام میپرسم ببینم نظرشون چیه امیدوارم خودمو زیر سوال نبرم فقط 

بنظرتون هربار یه جا دیدمشون و اومدن سمتم همه اینارو بهشون بگم که چیکار کردن و چرا به اینجا رسیدم ؟ آ ...

فکر کنم به خاطر حساسیت زیادت باعث شده بین خودت ودوستهات فاصله بیفته

سعی کن موفقیت هات را بیشتر کنی و برای تفریحاتت یک تعارف معمولی بهشون بکنی تا فکر نکنند خبریه

مثلا بگو فردا میرم سینما یا کوه، اگر ددست داشاید شنا هم بیایید.

چند بار که ببینند مستقل شدی از حسودی بازهم نزدیکت میشن یا نشدن هم شما با سربلندی کم کم رابطه را کمرنگ کن،تا حرصشون بگیره

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم.                          یا غیاث المستغیثین

متاسفانه آدمیم که در ظاهر نشون میدم هیچی برام مهم نیست و هیچ اهمیتی نمیدم اما یه عادت مزخرفی که دارم ...

میشه عزیز 

فقط کافیه مرور کنی تو ذهنت و رو عزت نفستم کار کنی 

حتما در مورد تروما ها مطالعه کن 

کوچیک اون بالایی باش همه جا بزرگت میکنه
سنم خیلی کم نیست یعنی نسبت به سنم بزرگترم عقلی و فکری ولی وابستگی افراطی خیلی بدی دارم به همه چیز نه ...

درسته گلم 

پس مشکلت همین وابستگیه

ما انسانها هممون وابستگی داریم  حالا یکی وابستگی سالم 

یکی وابستگی افراطی 

شما میتونید با مطالعه و تمرین ها وابستگی تون رو تبدیل ب وابستگی سالم کنید

بببخشید می پرسم شما اگه پيام احوالپرسی دادین به یه نفر تو ایتا اون سريع آنلاين بودن ش رو مخفی کرد و ...

اگه بدون دلیل همچین حرکتی بزنه بله ۱۰۰ درصد ناراحت میشم چون این بی توجهی یه نوع بی احترامی و بی حرمتی نصبت ب منه و ترجیح ام اینه دیگه به همچین آدمی پیام ندم 

این رفتار کاملا مشخصه دوست نداره با من در ارتباط باشه. 

عزیزم این حرفتون درسته ولی واسه کسایی ک هر دو طرف مشتاق آشتی کردن باشن

ولی اینجور ک اسی تعریف کردن و تحویلش نگرفتن امکان داره پیش قدم بشه و غرورش بشکنه 

اگه بدون دلیل همچین حرکتی بزنه بله ۱۰۰ درصد ناراحت میشم چون این بی توجهی یه نوع بی احترامی و بی حرمت ...

من خیییلی ناراحت شدم ازش 🥲 

دلم خیییلی شکست 

آخه قبلشم واسش پیام تبریک تولد دادم با لحن تند و عصبانیت گفت هدیه چیزی ازتون قبول نمی کنم من خیییلی ناراحت شدم ازش فقط هم قصدم تبریک بود نه هدیه بردن ولی سکوت کردم 🥲 🥲 🥲 

من خیییلی ناراحت شدم ازش 🥲 دلم خیییلی شکست آخه قبلشم واسش پیام تبریک تولد دادم با لحن تند و عصبانیت ...

ولش کن

بندازش دور مثل یه زباله

اگه واسه خودت ارزش قائلی دیگه پیامشم نده و سکوت کن و برو واسه خودت 

ولی اگه نیستی این بحثش جداست