2777
2789
عنوان

از دست این شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 447 بازدید | 21 پست

بچه ها گوشیو ازش گرفتم و رمزشو بهم گفت،اصن توش چتی نبود،تلگرامشو دیشب پاک کرده بود امروز نصب کرده بود همسنجوری واس خودش چت مخفی زده بود اصن نمیدونست چت مخفی چیه میگفتم رمز چت مخفیت چنده میگفت چت مخفی چیه دیگ تا بهش گفتم گفت عههه این چت مخفیه؟؟من تو تنظیمات دیدم رمز زدم

(دوقلو باردارم) میشه واسم دعا کنید مشکلم حل شه مریضیه خطرناکی نباشه با دلخوشی بمونم بالا سر بچه هام واسشون مادری کنم؟تورو خدا دعام کنید😭
بچه ها گوشیو ازش گرفتم و رمزشو بهم گفت،اصن توش چتی نبود،تلگرامشو دیشب پاک کرده بود امروز نصب کرده بو ...

خواهرم کمتر داستانهای خیانت اینجا رو بخون 

بنده خدا همسرت 😁

خوش باش که هر که راز داند*داند که خوشی خوشی کشاند،،،، ،،،شیرین چو شکر تو باش شاکر*شاکر هر دم شکر ستاند 💪❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خواهرم کمتر داستانهای خیانت اینجا رو بخون  بنده خدا همسرت 😁

دقیقا اون داستانا روم تاثیر گذاشته

(دوقلو باردارم) میشه واسم دعا کنید مشکلم حل شه مریضیه خطرناکی نباشه با دلخوشی بمونم بالا سر بچه هام واسشون مادری کنم؟تورو خدا دعام کنید😭
حالا با این کارت شوهرت چت مخفی رو هم یاد گرفت

اره خودمم داشتم ب این فکر میکردم همش خودم میندازمش جلو

دقیقا اون داستانا روم تاثیر گذاشته

ربطی داستان نداره.خودت باشی واس همجنسات رمزمیذاری چتاشون رومخفی میکنی یاغیرهمجنسات؟؟

واسه سلامتی نی نی ونانیم یه صلوات لطفا😍