2777
2789
عنوان

طرز تهیه خورشت بامیه جنوبی

205 بازدید | 14 پست

تاپیکا رو خوندم دیدم خیلیا از این غذا خوششون نمیاد که البته بعدا فهمیدم کلا یه جور دیگه میپزین

خورشت بامیه جنوبی اینجوری پخته میشه خیلیم خوشمزه میشه

پیاز و گوشت گوسفندی رو تفت میدین زرد چوبه و فلفل سیاه میزنید

رب خیلی کم میزنید در حد ی ق غذا خوری بقیش گوجه رنده شده بزنید

خوب که تفت داده شدن آب بریزین و بزارین بجوشه

بعدم سیب زمینی (خام) و لیمو عمانی بریزین

یکم که گوشت پخت بامیه ها رو اضافه کنید (بامیه ها از قبل اینکه فریز بشن باید در حد ی دقیقه تو ابجوش گذاشته بشن برا اینکه هم نفخشون گرفته بشه و هم سیاه و خشک نشن)

از بامیه های ریز هم استفاده کنید خوشمزه تر میشه بزارید هم بامیه ها قشنگ بپزن حتی اگه یکم له شدن عیب نداره

نوش جان

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من سیب زمینی و گوجه رنده شده نمیزنم.

اول پیاز رو رنده میکنم و پیاز داغ میکنم بعد گوشت گوسفند رو با یه کم زردچوبه و فلفل سیاه و چوب دارچین با همون پیازا یه سر تفت میدم و آب جوش میریزم میذارم بپزه. رب گوجه رو هم جداگانه سر تفت میدم که رنگش باز شه و بامیه رو هم جدا خوب تفت میدم. یه ساعت آخر پخت اول رب و پر لیمو عمانی و نمک رو میریزم توی گوشتا و خوب هم میزنم تا قاطی بشه بعد بامیه ها رو میریزم. یه ساعت بعد یه خورش جا افتاده حاضره و اصلا هم لیز نمیشه. البته من جنوبی نیستم. یکی از دوستام که جنوبیه تمرهندی هم آب میکنه و با فلفل قرمز توی خورش میریزه. من چون بچه ی کوچیک دارم دیگه تند نمیکنم خورش رو و فرصت تمرهندی آب کردن هم ندارم. به همون یه ذره فلفل سیاهی که برای عطرش میریزم اکتفا میکنم.

اینجوری لزج نمیشه؟ چقدر بامیه رو تفت میدی؟

نه اگه خوب تفت بدی دیگه لزج نمیشه. وقتی هم بریزی توی خورش له نمیشه. کلا هم نمیدونم چه طور میشه که وقتی خوب تفت میدم انگار لزجی بامیه کمتر میشه. من بامیه ریز استفاده میکنم. مثلا اندازه بند انگشت اون حدوداست اندازه ش. اینقدر تفت میدم که رنگش تغییر کنه.