تاپیکا رو خوندم دیدم خیلیا از این غذا خوششون نمیاد که البته بعدا فهمیدم کلا یه جور دیگه میپزین
خورشت بامیه جنوبی اینجوری پخته میشه خیلیم خوشمزه میشه
پیاز و گوشت گوسفندی رو تفت میدین زرد چوبه و فلفل سیاه میزنید
رب خیلی کم میزنید در حد ی ق غذا خوری بقیش گوجه رنده شده بزنید
خوب که تفت داده شدن آب بریزین و بزارین بجوشه
بعدم سیب زمینی (خام) و لیمو عمانی بریزین
یکم که گوشت پخت بامیه ها رو اضافه کنید (بامیه ها از قبل اینکه فریز بشن باید در حد ی دقیقه تو ابجوش گذاشته بشن برا اینکه هم نفخشون گرفته بشه و هم سیاه و خشک نشن)
از بامیه های ریز هم استفاده کنید خوشمزه تر میشه بزارید هم بامیه ها قشنگ بپزن حتی اگه یکم له شدن عیب نداره
نوش جان