2777
2789

یه کار خیلی خوب پیدا کرده با حقوق عالی ماهم دستمون خالی میگه برم چند ماهی یه خورده پول جمع کنم ، من شهر غریب دور از خانوادم زندگی میکنم یه دختر یک ساله هم دارم به نظرتون این چند ماه رو بیام پیش خانوادم یا بمونم خونه خودم ؟؟

همراه شوهرت برو 

اگه رفت اونجا تنها بود زن گرفت چی

پیشنهاد‌میکنم بخونیدش قشنگه 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸حجاب، نشانه‌ای از عزت و کرامت است که در دنیای پر زرق و برق، به انسان اصالت می‌بخشد ، حجاب احترام به خود و دیگران را نشان می دهد ،حجاب نه محدودیت، بلکه آزادی است؛ آزادی در انتخاب و احترام به خود ،حجاب، سپری است در برابر هرگونه بی‌احترامی و نگاه‌های سطحی ،حجاب، به معنای احترام به خود است ، حجاب پوشش انسانیت و برهنگی نماد حیوانات است ،هر زن با حجاب، داستانی از ایمان و شخصیت خود را روایت می‌کند ،حجاب موجب عزت و احترام بیشتر به زن در جامعه می شود، (حجاب حفظ کرامت و شخصیت زن در جامعه است)🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به نظرم تا جایی که میتونی تنها بمون بعدش که به مشکل خوردی برو خونه پدرت تا همسرت بیاد

اگر اول بری خونه پدرت بعدش مشکل پیش میاد ولی برعکسش بهتره

ممکنه تلاش زیاد به موفقیت ختم نشه ؛ اما صددرصد به پشیمانی و حسرت ختم نمیشه

چند ماهه زیاده من باشم میمونم خونه م

دو سه هفته برو بهشون سر بزن

فقط 8 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چه جوانانی ،اسماعیل، می بینی؟  چه جوانانی؛ بسیاری شان هنوز صورت عشق را بر سینه نفشرده اند...💔  

چقدر فکرت مریضه زن کجا بود

وا 

تو سایت ندیدی زن و شوهر تو یه خونه دارن زندگی میکنن 

زنه داره نیازهای شوهرشو برطرف میکنه باز مرده میره خیانت میکنه 

حالا مرد تنها بره یه کشور دیگه 

زنش هم نباشه نیازشو برطرف کنه

به نظرت سمت زن دیگه نمیره ؟ 

پیشنهاد‌میکنم بخونیدش قشنگه 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸حجاب، نشانه‌ای از عزت و کرامت است که در دنیای پر زرق و برق، به انسان اصالت می‌بخشد ، حجاب احترام به خود و دیگران را نشان می دهد ،حجاب نه محدودیت، بلکه آزادی است؛ آزادی در انتخاب و احترام به خود ،حجاب، سپری است در برابر هرگونه بی‌احترامی و نگاه‌های سطحی ،حجاب، به معنای احترام به خود است ، حجاب پوشش انسانیت و برهنگی نماد حیوانات است ،هر زن با حجاب، داستانی از ایمان و شخصیت خود را روایت می‌کند ،حجاب موجب عزت و احترام بیشتر به زن در جامعه می شود، (حجاب حفظ کرامت و شخصیت زن در جامعه است)🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸

من به شوهرم کاملا اعتماد دارم از چشمام بیشتر

بدم میاد افکار مریضشون و میریزن اینجا 

شاید یکی مثل شما نبود این فکر افتاد به سرش اون چند ماهی که شوهرش نبود اذیت شد اونوقت چی ؟

خانواده ات چطوره خواهر برادر تو خونه داری

ممکنه رفتنت مشکل ساز بشه حرف بشنوی یا نه همه پذیرا هستن

شهر محل زندگیت چطوره تنهایی؟ دوستی؟ اذیت میشی بمونی ؟

به خیلی چیرا بستگی داره که خودت باید تصمیم بگیری

وا تو سایت ندیدی زن و شوهر تو یه خونه دارن زندگی میکنن زنه داره نیازهای شوهرشو برطرف میکنه باز مرده ...

اونها نر هستن نه مرد

مرد تعهد حالیش هست نر صرفا به فکر نیاز هست و البته امثال خیلی خانم ها حق بهشون میدن و با عث میشن پر رو تر بشن