2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مردا تشر نیاز هستن تا کمک کنن 😂

اون کسایی که یروز مرحم زخمشون بودم با گریهاشون گریه با خندهاشون میخندیدم /اون کسایی که برای پناه و فرارشون سنگرشون شدم / اون کسایی که براشون دفاع کردم /کسایی که بهونه گرفتن و ازم دورشدم برای دردام/یادتون باشه دیگه نه مرحمتون میشم  نه سنگرتون                                                             ☝️نه خودتونو میخوام نه دوستیه خاله خرستونو ☝️                                💎💍💎                                        تو همون سنگر دشمن لیاقتتونه 🤘

شوهر کو.ن لقم الان دوتا بطری عرق برداشت رفت بخوره بیاد این خونه رو برای من و دوتا نی نی کوچیکم جهنم کنه،شبی که عرق میخوره آرامش رو از منو بچها میگیره همش استرس،امام حسین اگه معجزه داری بکشش بحق شبای قدر

شوهر الاغ من اینقدر سگه که خدا لعنتش کنه،مثل هوو شده برام تا من میگم مریضم اون میگه من مریض ترم تا من میگم گشنم اون بدتر خودشو میکشه میگه گشنه ترم،تا میگم خواب دارم میگه ساکت شو بچهارو دور کن من بیشتر خوابم میاد