2777
2789
عنوان

تک فرزندی

127 بازدید | 22 پست

حس تنهایی دارم:)

سلام دوستان هروقت رسیدم به چیزایی که مینویسم پاکشون میکنم به امید اون روز لطفا برام دعا کنید.    خونه بخریم.                                                             اون ماشینی که مد نظرمه بخریم.                                ممنون از هرکس برام دعا کرد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خش بحالت یه برادر مث برادر بیشعور من نداری ک همش طلبکارت باشه

همین دعواها خیلی شیرینهههه

سلام دوستان هروقت رسیدم به چیزایی که مینویسم پاکشون میکنم به امید اون روز لطفا برام دعا کنید.    خونه بخریم.                                                             اون ماشینی که مد نظرمه بخریم.                                ممنون از هرکس برام دعا کرد

من ارزوم بود داداش بزرگتراز خودم داشتم تکیه گاهم بود دردامو بهش میگفتم 🥲

عزیرم هرچیزی خوبش خدا بده

بضی چیزا نداشتنش خیلی بهتره خیلییی

شکوه سکوت را، به ارزانیِ کلام مفروش‌...شیخ بهایی
من ارزوم بود داداش بزرگتراز خودم داشتم تکیه گاهم بود دردامو بهش میگفتم 🥲

منممم

پسر منم تنهاست ولیی میگه اصلا خواهر برادر نمیخام

منم به مامان بابام میگم نمیخوام 😑

چون حس میکنم خیلی اختلاف سنیه دیگه رسما بچمه انگار