2777
2789
عزیزم چرا جواب منو نمیدی میشه بگی حسش بهم چیه؟ آخرش رابطمون به کجا ختم میشه؟

دوست داره

تهش ب دوتاتون ربط داره

وقتے آدم از چیزی غنے باشہ باهاش فخر نمےفروشہ ،آدم‌ها اندازه کمبودهاشون پُز میدن :)!🌙

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لطفاً تاپیک آخر @دلشکسته__از__او‍ را بخوانید

من که دوستتم

من رو جواب بده حداقل😂😂😂

دختر چشم ابرو مشکی که دل میده به بازیگرچینی         تو محلمون نداشتیم اون بازیگر چینی رو                       عزیزان من خواننده هستم یک پا😎😎😎😎😎😎😎

تو بیشتر بهش فک می‌کنی و درگیرشیاما ایشون هم دوستت داره و بهت فک می‌کنه اگر تو رابطه هستید صمیمی میش ...

میشه منم بگی لطفا.برمیگرده ؟ حسش بهم هوسه یا عشق .منو چجوری میبینه هرچی میتونی بگو لطفا

چه سکوتی دنیا رو فرا میگرفت اگر آدمها به اندازه صداقتشان سخن میگفتند 

دوست دارهتهش ب دوتاتون ربط داره

در اینده چیکاره میشم

زندگی همان جوانه است که روزی میروید و روزی میمیرد🌱... دور افکار و آرزوهایت حصار نومیدی نکش که تو همیشه میتوانی رویایت را خلق کنی...

عزیزم امسال یه رشته خوب میارم؟

اره سوال منم همینه😂

زندگی همان جوانه است که روزی میروید و روزی میمیرد🌱... دور افکار و آرزوهایت حصار نومیدی نکش که تو همیشه میتوانی رویایت را خلق کنی...

تو بیشتر بهش فک می‌کنی و درگیرشیاما ایشون هم دوستت داره و بهت فک می‌کنه اگر تو رابطه هستید صمیمی میش ...

عزیزم بنظرت با م میرم تو رابطه یا نه؟پیشنهاد میده بهم؟

♥️مرسی

اگه دور و برت، همه جا تاریکه، دوباره نگاه کن شاید نور زندگی خود تو باشی! خودت رو دست کم نگیر✨