2777
2789
عنوان

شما ها دیگه چه آدمایی هستین

187 بازدید | 23 پست

شما دو تا بی عرضه که هنوز خودتون بچه این برای چی منو به این دنیا آوردین 

اشغالای عوضی 

پدر و مادرم امروز دوباره به هم برگشتن

هیچوقت تو زندگی نه از لحاظ مالی ساپورت شدم نه روحی 

با اینکه پول داشتیم ولی پدرم با نیسان میومد دنبالم

دو تا ماشین دیگه تو پارکینگ بود همیشه مسخره شدم 

مادرم یک آدم بی سیاست بود هنوزم هست که می‌زاره همه سوارش بشن و خیلی خودخواه از اول زندگی خودخواه و فقط به خودش می‌رسید و من اصلا براش مهم نیستم از بچگی اینقدر توی جمع خودشو منو تحقیر کرد که الآنم کسی بهمون احترام نمیزاره

پدرم یک آدمی که اصلا بلد نیست صحبت کنه وقتی باهات صحبت می‌کنه همش تیکه اس ولی شاید قلبا دوست داشته باشه ولی هیچوقت نمیتونه به زبون بیاره

منم از اونا عوضی تر‌ که دارم بدشونو میگم 

خدایا خودت نجاتم بده😭😭😭

گاهی می‌خندیم یه یاد روزهایی که گریه میکردیم و گاهی گریه میکنیم به یاد روزهایی که می‌خندیدیم  🫂🦋    

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو دانشگاه شهر دیگه

ازدواج کن 

خونه اجاره کن

هرچی...

دیگه پیششون نمون

چه کسی می داند که تو در حسرت یک روزنه در فردایی پیله ات را بگشا ، تو به اندازه پروانه شدن زیبایی💙                                                                                                         

عزیزدلم ناراحت نباش

خدا انشاالله هدایتشون کنه

از پیله بیرون آمدن گاهی رهایی نیست   درباغ هم پروانه غمگین گرفتار است.     این کشور آن كشور ندارد حس دلتنگی.    دیوار با هر طرح و نقشی باز دیوار است

آرام باش دختر جان نفس عمیق بکش تعریف کن ببینم چیشده

همینایی که گفتم رو صد برابر کن و تاپیکای قبلم نوشتم

گاهی می‌خندیم یه یاد روزهایی که گریه میکردیم و گاهی گریه میکنیم به یاد روزهایی که می‌خندیدیم  🫂🦋    
برو دانشگاه شهر دیگهازدواج کن خونه اجاره کنهرچی...دیگه پیششون نمون

هیچکدومو‌نمیتونم حمایتی ندارم

۱۸ سالمه

همینایی که گفتم رو صد برابر کن و تاپیکای قبلم نوشتم

عزیزم آروم باش زندگی همینه تلخه 

تو به دنیا اومدی ماموریتت رو تو این دنیا انجام بدی 

شاید تمام این اتفاقات هم جزوی از اون باشه به فکر زندگی خودت باش فقط 

چند سالته ؟ کار کن فقط کار کن مستقل شو 

لذت زندگی رو تازه میچشی

بوس به همتون https://abzarek.ir/service-p/msg/2285449

الان شرایط خوبی نداره بهتره سرزنشش نکنیم

بزار بکنه خدا جای حق نشسته بیاد تو شرایط من خودش ایشاا...

عزیزم عوضی نیسی حرف حق را زدم

واقعا همینطوره مردم فقط دوست دارن دروغ بشنون