2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ساندویچ خوبه 

ولی من چون خودم آش دوس ندارم،  نظری ندارم

به نظرم رورهای اول کمتر درست کن 

اگه دیدی استقبال میشه،  بیشترش کن

در هیایوی زندگی دریافتم؛  چه بسیار دویدن ها،  که فقط پاهایم را از من گرفت،  در حالی که گویی ایستاده بودم،  چه بسیار غصه ها،  که فقط سپیدی موهایم شد،  در حالی که قصه ای کودکانه ای بیش نبود.  دریافتم کسی اگر بخواهد،  «میشود» و اگر نخواهد « نمیشود» 

اولا نهایت ۵۰ تا شون که اگه با کیفیت باشه غذاها و خوشمزه تقریبا ۸۰ درصدشون میان میخرن

کاربری دونفره،درگیر باشید:درگیر درس، کار، باشگاه، موسیقی، هنر؛ هر چیزی به جز انسان ها.

چیزای خوب بپز

مثلا برای ابتدایی ماکارونی خیلی دوست دارن

عدسی و آش

ساندویچ کالباس

الویه

سوسیس

پیتزا تکه ای

سمبوسه

کنارش سس و نوشابه

یا وقتی عدسی و اشه کنارش نون بربری تازه هم بفروش

ساندویچ سرد خیلی می‌خرن ولی آش فکر کنم زیاد بخرن چون بچه ها معمولا قدم میزنن آش دردسر داره میریزه و داغه ساندویچ و اسنک و لازانیا و پیتزا گزینه خوبیه فروش داره

با "زبان" میشه روحیه داد، میشه مسخره کرد، میشه تعریف کرد، میشه دل شکست، میشه آبرو خرید، میشه آبرو برد، میشه آتش زد با زبان میشه آتش خاموش کرد"لحظه ای که شروع میکنیم به حرف زدن حواسمان به زبانمان باشه."کادر درمان سابق،حامی و عاشق حیوانات،کمی نقاش،فعال در حوزه کریپتو ، علاقمند به موزیک ، فیلم ، رانندگی در شب ،کمی مودی ، پوکر باز ،شیفته معنویات و متافیزیک ، معتقد به علم آسترولوژی ، متعهد به عشق

اگه خوش قیمت باشی یعنی کمتر از بیرون بدی شاید ۱۰ ال ۱۵ تا اش و ۳۰ ۴۰ تا ساندویچ .

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️