2777
2789

یه کتاب ازم گرفت که قیمتش دویست و خورده ای بود و من عاشققق اون کتاب بودم،کتابی که از خوندنش سیر نمیشدم، وقتی که اورد یه قسمتت کوچیک (یک سانت در یک سانت) از جلدش نبود، اون قسمتیم که بود همه تا خورده بود، دلیل اورد که چمیدونم تقصیر من نبوده و طوطیم اونکارو کرده(خورده کتابو:/) بعد گفت من میرم برات میخرم یا پولشو میدم تو بخر من بهش گفتم خودت بخر من زیاد بیرون نمیرم راستش(راست گفتم) اون گفت باشه 

الان یکی دو سالللل از اون ماجرا میگذره چند ماه پیش گفتم عزیزم هنوز بیرون نرفتی؟(چون یبار قبل گفتم کتابم گفت بیرون نمیرم) گفتم اخه دوتا عید شد، یه یلدا شد تو هنوز بیرون و خرید نرفنتی جلوی همه داد و بیداد که من گفتم خودت برو میدونم اخرش انقد طول میدی که قیمت کتاب خدا تومن میشه، من گفتم اگه دست من بود من اصلا نمیخواستم کتاب خراب شه طلبکارم هستی من فقط کتابممو میخوام باشه تو خراب کردی من میخرم (بعد از این ماجرا هم یه دعوایی بینمون شد) 

الان کتابو خریدم ۳٠۵+۵٠پول پستش ای کاش کتاب گرونتر بود که فقط بـا. سـنش بسوزه، موندم پول پستشم بگیرم؟ مثلا چمیدونم گناه نشه😂😭

ولی واقعا رفتار رفیقام باهام خوب نیست، هیچکدومشون

و هرکس مردم را انتخاب کرد، تنهایی را برگزید!                           اگه میبینی بعضی از کلماتم نقطه ندارن بخاطر کیبورده... چون با گوشیم نیومدم سایت🚶‍♀️

منم کتابی که تازه خریدمو هنوز بازشم نکرده بودم خالم برد 

تیکه تیکه پس اورد تازه چایی هم ریخته روش 

برام دعا کنید به عشقم برسم چندساله منتظریم  🤲🏻♥️ دردناک‌ترین چیزآن است که: انسان "حقش" را "آرزو" کند...!    خداوند حافظ و نگهدار من است                          

ن دیگ ولش بعد ۲ سال وارد جزئیات نشو

از این ب بعد چیزی امانت نده

#اکیپ جذابای سایت💅🤳بنده یک عدد دختری با اهداف بلند هسدم🌱از جنس شیشه و مردم آزار و  با جنبه هستم✨😅 #غرور من مهمترین قسمت از منه👊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم کتابی که تازه خریدمو هنوز بازشم نکرده بودم خالم برد تیکه تیکه پس اورد تازه چایی هم ریخته روش

وواقعا نمیفهمم چجوری میتونن، من کتابایی که قرض میکنمو تو پوشه نگه میدارم😭اخه واقعا بعضی کتابا واسه آدما ارزش معنوی داره

و هرکس مردم را انتخاب کرد، تنهایی را برگزید!                           اگه میبینی بعضی از کلماتم نقطه ندارن بخاطر کیبورده... چون با گوشیم نیومدم سایت🚶‍♀️

درسته اشتباه کرده ولی شماهم جالبی بعد دوسال هنوز پیگیری من کتابلم برام مهمن امانت نمیدم هیچوقت 😁

واقعا پشیمون شدم، الان بگیرم پولشو؟ 

چقدررررر انسان های بیشور و نمک نشناس زیاد شدن اهبذارین پول پست هم خودش بده ،نه بخاطر پولش بلکه بخاطر ...

اره واقعا طلبکارم بود یه دلم میگه پول پستشو بگیر، یه دلم میگه نه

وواقعا نمیفهمم چجوری میتونن، من کتابایی که قرض میکنمو تو پوشه نگه میدارم😭اخه واقعا بعضی کتابا واسه ...

دقیقا برام ارزشمند بود و بی اجازه برده بود .

خیلییی ناراحتم خیلی

برام دعا کنید به عشقم برسم چندساله منتظریم  🤲🏻♥️ دردناک‌ترین چیزآن است که: انسان "حقش" را "آرزو" کند...!    خداوند حافظ و نگهدار من است                          

ن دیگ ولش بعد ۲ سال وارد جزئیات نشواز این ب بعد چیزی امانت نده

نه اخه قبلا بحث کردیم و چون طلبکار بود و منو جلوی هنه ضایع کرد، و داشت منو میخورددد، اون موقع که کتابو گرفت هشتم بودیم، وسطای هشتم، الان نهمم تموم شدددد، 

درسته اشتباه کرده ولی شماهم جالبی بعد دوسال هنوز پیگیری من کتابلم برام مهمن امانت نمیدم هیچوقت 😁

خب اصولاً استارتر نباید اصلا پیگیری میکرد

نهایت یک هفته بعد دوستش کتاب رو می‌خرید و می‌آورد نه دو سال به کتفش بگیره و استارتر رو به زبون بیاره

دقیقا برام ارزشمند بود و بی اجازه برده بود .خیلییی ناراحتم خیلی

اوووو

بی اجازه هم برده بود:/ حتما بعدش مامانت گفت اشکال نداده خالته

بگیر حتما بگیر

بعضیا میگن نه دوسال شده ولش کن:/