2777
2789

سلام دوستان 

من ۱۷ سالمه و میخوام خیلییی جدی زبان انگلیسی بخونم چون بهش نیاز دارم ، سطحم نسبتا پایینه چون پارسال شروع کردم اما نتونستم ادامه بدم به دلیل مسائل و مشکلات خانوادگی 

آموزشگاه خوب توی تهران سراغ دارین؟

و اینکه هر توصیه ای در باب زبان خوندن دارین ممنون میشم بگین

خوشحال میشم تجربیاتتون رو از زبان انگلیسی بگین که استفاده کنم

کتاب خوب ،فیلم یا انیمیشن خوب ، چنل خوب، تکنیک های زبان خوندن ، روش بهتر کردن اسپیکینگ و‌‌‌....

هرچیزی که فکر میکنین نیاز هست یه زبان آموز بدونه 

و اینکه نظرتون راجع به آموزشگاه سفیر چیه؟

ممنون میشم از راهنماییتون رفقا🤍🌿

یه آموزشگاه خوب برو ک اصولی باهات کار شه

مکالمه انگلیسی داشته باش 

فیلم و سریال هایی ک انگلیسی روان دارن ببین

کم کم پادکست انگلیسی گوش کن، مهم نیست اگه زیاد چیزی ازش نفهمیدی، ولی ذهنت خیلی بهتر آشنا میشه با ساختار ها

painting is real love سابق.                                               

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

1. استمرار حرف اول رو میزنه. هر روز تایم بذار تمرین کن. نیازی نیست هر روز مطلب جدید یاد بگیری. اگر مثلا یه گرامر خاص رو این هفته یاد میگیری، تا اخر هفته، ریدینگ هایی که اون گرامر رو در جملاتشون دارن، جمله سازی، اسپیکینگ و لسنینگ محتوی همون مورد رو پوشش بده
2. کتاب درسی خوب پیدا کن. حتما کتاب درسی داشته باش تا به درس خوندنت مسیر و جهت بده. بهش پایبند باش
3. تمرین حل کن!
4. اسپیکینگ هر چند ضعیف باشی و غلط غولوط تلفظ کنی، حتما کار کن! ترجیحا یه همراه داشته باش پا به پا باهات حرف بزنه. اگر تنها هستی، هوش مصنوعی کمک خوبیه. ویدیو های یوتیوب هم مفید هستن
5. لذت ببر! استفاده از زبان انگلیسی رو در زندگی ات درک کن و به کار ببر

آموزشگاه خوبی میشناسین؟یا پادکست و فیلم و سریال خوب؟

سمت تهران که نه نمیشناسم

پادکست تلگرام برید سرچ کنید براتون میاره، البته الان چون گفتین سطح تون پایینه یکم زوده، ولی کلاس خوب حتما شرکت کنید

فیلم و سریال هم فرندز، how i met your mother 

painting is real love سابق.