2777
2789
عنوان

صحبت با خاستگار کمککککک

119 بازدید | 11 پست

تازه یه روزه باهم حرف میزنیم و مجازی حرف میزنیم

خیلی خشک و جدی و رسمی حرف میزنیم باهم

بنظرتون باید مهربون و صمیمیتر حرف میزد باهام یا عادیه؟؟(خاستگار سنتیه)

من میخام ازش بپرسم قبلا دوس دختر داشته یا نه ولی خجالت میکشم نمیدونم چجوری بپرسم کمک کنید

اگه میبینید حرفام با تاپیکام همخونی نداره بخاطر اینه که اطرافیان و دوستان گاهی ازم میخان سوالاشونو تو نینی سایت بزارم، پس هی نیاین بگین توکه مجردی چرا تاپیک بیبی چک و تیتر بتا داری😕😂

طبیعیه

اگر موضوع رابطه ی قبلی برات مهمه ازش بپرس

چون برات مهمه حقته ک‌بدونی ولی بذار یکم دیگه

//   کِـی به انداختن ِ سنگ پیاپی در آب ، ماه را میشود از حافظه ی آب گرفت !؟ //   میرسن روزای خوب🤍🌸🌱 پَرواز ۶۵۰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ازش نپرس فکر نکنم دونستن این چیزا مهم باشه هاا

فکرتو بزار روشناخت اولیه دونستن عقاید و خط قرمزهااش

توام از روابط قبلی و اینکه کسی تورو میخواست یا ن چیزی نگو

لطفابرای رفع مشکلات مامان مهربونم صلوات بفرستید دوستای مهربونم،من ب نفس های گرم شما ایمان دارم❤
چرا میخوای بپرسی من خودم بودم نمیپرسیدم چون کمتر کسی هست که الان رل نداشته باشه مهم اینه دلش گیر کسی ...

اصلا حساس نیستم حتا هزارتاهم دوس دختر داشت مهم نیس واسم ولی میخام بشناسمش ببینم تاحالا اصلا تو زندگیش دختر دیده یا نه🤣

چون جوری جلوه داد خودشو که خیلی ادم پاک و تمیزیه حدس میزنم هیچ دختری ندیده تاحالا میخام مطمعن شم

اگه میبینید حرفام با تاپیکام همخونی نداره بخاطر اینه که اطرافیان و دوستان گاهی ازم میخان سوالاشونو تو نینی سایت بزارم، پس هی نیاین بگین توکه مجردی چرا تاپیک بیبی چک و تیتر بتا داری😕😂

اصلا حساس نیستم حتا هزارتاهم دوس دختر داشت مهم نیس واسم ولی میخام بشناسمش ببینم تاحالا اصلا تو زندگی ...

منم دقیقا اصلا برام مهم نیس 

فقط همیشه ارزو دارم پسری که میاد تو زندگیم دلش گیر کسی نباشه 

دعا کن برام به زودی ازدواج کنم 

تاپیکام حس خوبی بهم میدن🪐🤍✨