از رو مجبوری ی خونه قدیمی امروز گرفتیم آشپزخونه نداره دو اتاق ی راهرو ی حیاط،داره با پول پیش کم ولی اجاره یکم زیاد پول پیش نخاست ما پول پیش خونه قبلی بگیریم بذاریم بانک از سودش اجاره رو بدیم..این جای قبلی که هستیم صاحب خونه یسره اذیتمون میکرد مجبور شدیم الانم یکماه داده بنگاه کسی نگرفته پول پیش ما رو هم نمیده ...برا سال جدید هم پول پیش و هم اجاره رو برده بود بالا ...تازه کل خانواده اش منت سرمون میذارشتن انکار رایگان نشسته بودیم ...ولی من کلا تو اپارتمان زندگی کردم ...خونه جدید حیاط داره یکم قدیمی تو کوچه هست دیوارهای کوتاهن بخاطر همین الان استرس گرفتم.بنطرتون برا دیوارهای کوتاه چکار کنم
نگران نباشین چون تعقیر اپارتمان به ویلایی داشتی این حالته برات طبیعی هس پس نگران نباش
کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان و میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اشپزخونه نداره، هال هم که به نظر میاد نداره. چه سخت. به نظرم گرون گفته اگر شهرستان هستی و نسبتا پایین شهره. کی حاضره با این شرایط خونه رو ازش بگیره؟ بدون امکانات که خونه نبوده. نهایتش میتونسته بده واسه انبار که اونم اگرررر وانت تا جلوی در می اومد
اگه میشه لوله کشی کن تو یکی از اتاق ها سینک ظرفشویی بذار به آبگرمکن هم وصلش کن چندتا کابینت دست دوم هم بذار براش خیلی هم خوب میشه تو حیاط اذیت میشی ظرف بشوری
یکی از شهرهای اطراف لرستان .بله اینجا اکثرن خونه ها اپارتمانی بین ۲۰۰ تا ۵۰۰ رهن میدن با ی مبلغی اجاره ولی این فقط اجاره رو بیشتر میخاست ما این اپارتمان که هستیم ۹۰ تومن بود ماهی ی تومن الان گفته ۲۰۰ ماهی ۳ تومن بخاطر همین نموندیم بعدش کلا خانواده اش اذیت میکنن حتی چند وقت پیش یکی از دخترهاش با لحن بدی بامن حرف زد گفت از خونه ما برید خونه مارو کردید موش دونی درصورتیکه موش از بیرون ساختمون اومده ربطی به من نداشت.
راستی اسی آپارتمان چقد امسال گذاشت روش؟الان ازاین مدل خونه تو محله مادرم اینا زیاد هسترهنشون زیر ۱۰۰ ...
چی بگم والا چون پول پیش نگرفته اگه هم رفتیم دیدم زیاد بده مجبوریم بعد چند وقت دوباره جابجا بشیم مگه اینکه یمدت موقتی بریم .البته من خودمون زمان دانشجویی تو ی اتاق کوچیک با ی خانواده زندگی میکردم اکثرن ظرف هام تو حیاط میشستم ی گاژ ی شعله گوشه اتاق داشتم چون از خوابگاه متنفر بودم .
ازاین پول تونحله مادرم اینا زیاد هسترهنش صدتومنبا سه تومن اجارهفک کن پنجاه مترخونه که هیچی نداره،هیچ ...
اون وقت مامان جون من ۱۲۰ متر خونه حیاط دار با سه تا اتاق، تمیز و خوشگل، تو مرکز شهر اصفهان، رو داده ماهی ۴ تومن و ۳۰ تومن رهن. فکر کنم با توجه به ملک و امکاناتش ارزون ترین خونه مملکت باشه.
هر چی هم بهش میگیم یه ذره بیشتر بگیر که حداقل برای خرج خودت انقدر نخوای صرفه جویی کنی و پول دکتر راحت بدی، میگه گناه دارن.
حالا خود اون آقا، خونه اش رو داده اجاره و اومده اینجا 😂 یعنی همچین محتاج هم نیست. فقط چون خانواده خوبی هستند، مامان جونم دلش نمیاد اضافه کنه که یه وقت برن. هفت ساله همون ده درصد اضافه کرده و از تورم عقب افتاده