2777
2789
عنوان

واقعا زندگی مشترک انقد ترسناکه

| مشاهده متن کامل بحث + 1078 بازدید | 102 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زندگی همه جوره سختههرکسی به یه نحوی درگیر چالشه

میدونم اینو کلن دارم میبینم ی سری ناهنجاریا خیلی زیاد شد مثل همین دست بزن و اعتیاد و خیانت و اخلاقای متناقض ک ادمو میترسونه

ولی همه ی ما توی تاریکی ی شب جا موندیم:)
میدونم اینو کلن دارم میبینم ی سری ناهنجاریا خیلی زیاد شد مثل همین دست بزن و اعتیاد و خیانت و اخلاقای ...

بله متأسفانه 

یه جاهایی سکوت بهترین جوابِ ولی ای کاش میشد فریاد زد.....

بنظرم دوتا راه وجود داره

۱ قبل از عقد و زمانی که آشنایی جدی‌تر شد دو رکعت نماز بخونی و از خدا کمک بخوای 

۲ در حین آشنایی پیش مشاوره قبل از ازدواج بری

یه جاهایی سکوت بهترین جوابِ ولی ای کاش میشد فریاد زد.....
بنظرم دوتا راه وجود داره۱ قبل از عقد و زمانی که آشنایی جدی‌تر شد دو رکعت نماز بخونی و از خدا کمک بخو ...

من اتفاقا اکثریتشون ک جدا شدن مشاورم رفتن ولی میگم که انگار ی بخش تاریکی میمونه که بعد ازدواج خودشو نشون بده لامصب
همون تکیه ب خدا بهترین راهه واقعا

به کسایی که خوشبختن نگاه کن ، مثل زن مسی، زن رونالدو، اون بازیگر فوتبال که اسمش گاوی بود و دختر پادشاه بهش پیشنهاد داد ولی به دوست دخترش وفادار موند

دیگه یا مثلا بکهام یا بیل گیتس، یا زن شاهرخ خان

با نی نی سایت هم خداحافظی کن

به کسایی که خوشبختن نگاه کن ، مثل زن مسی، زن رونالدو، اون بازیگر فوتبال که اسمش گاوی بود و دختر پادش ...

خو پس نتیجه میگیریم خارج ایران بریم دنبال شوهر خوب

وای خواهر منم همینارو دیدم درود فرستادم ب مجردی ابدی

برعکس بعضیا که هی میگن انتخاب فلان بهمان من توازدواج خیییییلی به شانس معتقدم.

ازبس که موارد فراوان دیدم طرف خودشو تیکه پارهههه کرده از تحقیق و دوران دوستی و آشنایی و اوووووووه .

ولی آخرش گند دراومده🤧

اونطرف خیلی دیدم طرف فرتی پرتی ازدواج سنتی کرده آخخخ اینقدر خوب دراومده.

دیگه به شانس و قسمت ایمان آوردم نمیدونم چرا اونم کی ؟منی که اصلاااااا عقیده نداشتم میگفتم خدابه ادم عقل داده باااید درست انتخاب کنه

مخالفا ریپ نزنن لطفا🙏

برعکس بعضیا که هی میگن انتخاب فلان بهمان من توازدواج خیییییلی به شانس معتقدم.ازبس که موارد فراوان دی ...

همین لامصب شانس خیلی دخیله من خیلی بدشانسم