2777
2789

سلام خانمهای عزیز.اگه از بارداریتون ناامیدشدید اینو انجام بدین

امیدوارم اینو بخونین و بهش عمل کنین و سال جدید یه نی نی بیاد تو بغلتون.

❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎

این کاری که بنده عرض میکنم موبه موبا اعتقاد کامل ((نه برای امتحان انجام بدید))بنده قول میدهم شما همان سال فرزند داربشید

👈با همسرتان به مشهد سفر کنید هتل یا اقامتگاهتان از حرم کمی دورباشد(((بعدازغسل زیارت و....))نیمه شب شرعی از محل اقامت تا حرم را پیاده برید باکسی حرف نزنید جز ذکر خدا قبل رسیدن به حرم به اولین فقیری که رسیدید و دید مبلغی صدقه بدهید بعد از زیارت هردوتایتان بصورت جداگانه سعی کنید نزدیک ضریح مطهر نماز حاجت بخوانید وبعداز نماز حاجت 100مرتبه بگید یاامام رضا تورابجان جوادت قسم میدهم بعداز 100مرتبه که تمام شد طلب فرزند کنید و نذر کنید اگر فرزند دارشدید وپسر بود نام او را جواد بنامید و اگر دختر شد نامش را معصومه بگذارید بعد از خارج شدن از حرم دوباره اولین فقیری که دید مبلغی به او کمک کنید

درهمان سال به اذن خدا و فضل و کرم آقا علی بن موسی الرضا شما صاحب فرزند خواهید شد

فقط با اعتقاد کامل انجام دهید نه برای امتحان

https://telegram.me/joinchat/ETNm7EAQZpmtPRm3v4cmrw

💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چیزعجیبی نیست تعجب کنی!

ازاین طریق حامله شدن

واجباتتون هم انجام بدین نمازهای واجب یومیه.

ازخدامیخوام هیچ کس ناامیداز بارگاه اقا امام رضا برنگرده🙇🙇🙇🙇

توسل کنید ب این عزیزان حتما نتیجه میده

اگه یکی اسم خودش معصومه یا اسم شوهرش جواد بود چی؟؟😑

عزیزم یه سوال بپرسم ناراحت نمیشی؟ من خیلی وقته شما رو میشناسم

خدایا هیچ زنی رو با مرگ فرزندش امتحان نکن😭 مامان دوتا فرشته یکی تو آسمون 😭 یکی رو زمین👪
چیزعجیبی نیست تعجب کنی! ازاین طریق حامله شدن واجباتتون هم انجام بدین نمازهای واجب یومیه. ازخدا ...

ممنون عزیزم که گفتی . انشالله هیچ کس نا امید نباشه

خدایا هیچ زنی رو با مرگ فرزندش امتحان نکن😭 مامان دوتا فرشته یکی تو آسمون 😭 یکی رو زمین👪
نه بگو عزیزم

من خیلی وقته با شما آشنایی دارم اینکه چند ساله منتظر نی نی هستی به خدا همیشه به فکرت بودم. میشه بگی چرا سه ساله منتظری البته ببخشید که پرسیدم

ب این فقیرا ک نمیشه اعتماد کرد از کجا معلوم کاقعا نیازمند باشه

عزیزم فقیر زیاده .فقیر حتمااونی نیست ک بیاد دم ماشین گدایی کنهپخدامیگه فقیر ها رو از سیمایشان بشناس

که ظاهری تهیدست دارن و تقاضای کمک هم نمیکنن

خیلیا دارن فقیرانه زندگی میکنن بدون اینکه بیرون گدایی کنن

تازه همنایی هم ک میگی اوناهم اگه نیازمندنبودن مرض نداشتن بیان ابرو خودشونو ببرن

حتی اون ادم معتاد نیاز داره 

بعدم شما اگه خواستی کمک کنی اگه کسی تقاضا کمک ازت کرد به قلبت رجوع کن.اگه دلت بحالش سوخت پس نیازمنده بهش بده

من خیلی وقته با شما آشنایی دارم اینکه چند ساله منتظر نی نی هستی به خدا همیشه به فکرت بودم. میشه بگی ...

3 سال و 4ماهه منتظرم...مورفولوژی همسرم‌اکثرش آبنرماله...دوسال و 8 ماه پیش عمل واریکوسل 2طرفه گرید3 انجام داد ولی هنوز نتیجه نگرفتیم

خدایا معجزت رو بهم نشون بده😓🙏🥰