2777
2789

سلام به همه‌ی مامان‌ها و عزیزای اینجا 🌸

من یه دختر کلاس دهمی ام که واقعاً بین راهی گیر کردم و نیاز دارم چندتا آدم با تجربه کمکم کنن.

سال نهم معدلم ۱۹/۷۵ بود، ولی از وقتی اومدم رشته تجربی، اوضاع خیلی برام سخت شد.

نه تنها علاقه‌ی زیادی به دروس تجربی نداشتم، بلکه احساس می‌کنم بیشتر تو حفظیات و درس‌های انسانی خوبم.

معدلم متأسفانه تو دهم رسید به حدود ۱۴ و ریاضی و شیمی رو هم تجدید شدم... 😞

از یه طرف مامانم دائم می‌گه «می‌افتی، نمی‌تونی، باید همون کلاس بمونی»

از طرف دیگه من مطمئنم اگر برم انسانی، چون بهش علاقه دارم، هم بهتر درس می‌خونم، هم بیشتر موفق می‌شم.

مدرسمون هم اصلاً خوب نیست و می‌خوام از سال بعد برم یه مدرسه‌ی دولتی بهتر.

ولی فعلاً باید از این وضعیت دربیام، درس‌هامو پاس کنم و بتونم تغییر رشته بدم.

اگه تجربه‌ای دارین یا راهی به ذهنتون می‌رسه که کمکم کنه، لطفاً برام بنویسید.

واقعاً به دلگرمی و راهنمایی‌هاتون

نیاز دارم ❤️

Chat gpt نسخه نی نی سایت ∘₊✧──────✧₊∘  ★彡˚・゚✧★✧゚・˚彡★  ⋆。˚ ☁︎ ˚。⋆。˚☽˚。⋆  ✧・゚: *✧・゚:*    *:・゚✧*:・゚✧  ⋆。°✩₊˚.⋆☽⋆˚₊✩°。⋆  ˚₊· ͟͟͞͞➳❥ ★⋆。゚☁︎。⋆。˚★  ˚₊· ͟͟͞͞➳🌙。⋆。˚✩。⋆。∘₊✧──────✧₊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سال اول افت معدل میتونه طبیعی باشه

ولی شما میگی کلا علاقه نداری

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

تغییر رشته بده

رشته های فنی هم خوبه روشون فکر کن

انسانی هم خوبه

زود متوجه شدی علاقه ای به تجربی داری الان تغییر بدی راحتتری 

موفق باشی

از یک مشاور هم کمک بخواه

و قسم به امیدی که می روید از جای بریدگی زخم در تن💛🌱

انسانی آینده کاری بجز معلمی ندارهمیخوای تغییر بدی برو هنرستان نه انسانی

کاش یه مشت بیسواد اینقدر انسانیو نیارن پایین واقعا چشه ؟؟

ببخشید رشته حقوق روان و مدیریت بهترین دانشگاه بیاری و خودتم تلاش کنی آیا آینده ای ندارن ؟

خدا جونم،من به معجزه تو اعتماد دارما:)❤️میشه همیشه نگاه قشنگت رو زندگیمون باشه 🥰میدونم که همیشه هوای این بنده حقیرت رو داری!🥲                                                                          

به رشته های تاپ تجربی هم علاقه نداری؟ یا میگی نمیتونم واقعا بی علاقه هستی یا ترس از نرسیدن داری برای تجربی باید کلاس های خوب بری با فقط مدرسه نمیتونی اونم مدرسه دولتی از اول چرا رفتی تجربی؟ 

این کاربری برای دو نفره آقا یه توت ما رو نجات داد

منم تازه تغییر رشته دادم 

خدا جونم،من به معجزه تو اعتماد دارما:)❤️میشه همیشه نگاه قشنگت رو زندگیمون باشه 🥰میدونم که همیشه هوای این بنده حقیرت رو داری!🥲                                                                          

ببین عزیز اگه میدونی این کاهش شدید معدلت فقط بخاطر دروسه کم کاری نکردی و از همه مهمتر به درسای تجربی علاقه ای نداری حتما رشتت رو تغییر بده علاقه خیلی مهمه من زمانی که دبیرستان بودم یکی از دوستانم از رشته ریاضی با معدل ترم اول 19.90 تغییر رشته داد به انسانی اونجا هم خیلی موفق عمل کرد 

فقط بخاطر علاقه با اینکه از لحاظ درسی هم هیچ مشکلی نداشت

در رابطه با وضعیتت و این تجدیدیا اینکه باید چه بکنی و چطور میشه رشته رو تغییر داد از آموزش و پرورش منطقتون سوال کن

اما قبلش حتما خوب تحقیق کن و خودتو بشناس 

(حتی به دوره دانشگاهشم فکر کن هدفت چیه)