2777
2789
نمیدونم باید با ی مشاور مشورت کنم

ببین زرنگ باش بنظرم 

مبخوای طلاق بگیری که خوشبحال شوهرت بشه با سه تا بچه!!! 

اونم نفقه ماهی یکی دوتومان بده یا نده!! 

بچه هات هم بزاری پیشش بازم خوشبخت نمیشید هیچکدوم!!! 

الان دیگه وقت ناز و نوز نیست عزیزم!!! 

خودش بچه درست کرده دنده اش نرم باید بزرگشون کنه،،، خرج تحصیل و اردواج بده!!! 

غصه چی رو میخوری؟؟؟ خیانت کرده جهنم!! به چشم یه کارگر برلی بچه هات و عابربانک ببین!!!

تا اخر عمر نبخشش،، خدا هم نمیبحشه!! 

افسردگی رو بزار کنار،،، خداروشکر کن واسه بچه هات،،، 

لذت ببر ازشون،، 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدای چه طرز فکر داغونی داشته طرف خیلیا سن بالا قسمت میشه ازدواج کنن اما پاکی و عفتشونو حفظ میکنن

الان خواهر خودم دانشجوی پزشکیه خیلی هاهم بهش پیشنهاد دوستی و ازدواج دادن ولی قبول نکرده  همه تمرکزش درسشه ن مثل این بی بته دنبال پسرای مختلف بودن منم اگه زود ازدواج کردم دلایل خودمو داشتم با اینکه خانوادمم مخالف بود الان هم پشیمون هستم ولی اگر هم ازدواج نمیکردم بازیچه دست پسرا نمیشدم 

سلام من تو تایپیک قبلی می خواستم نظر بدم قفل شد عزیزم شما افسردگی پس از زایمان گرفتید من هم بعد از بچه دوم اینطوری شدم چون از وقتی باردار شدم همش با شوهرم دعوا داشتیم موقع زایمان هم مادر و مادر شوهرم دعوا کردن و تا ۱ سالگی بچه همینطور دعوا و نیش وکنایه و کتک کاری ادامه داشت فاصله سنی بچه ها هم ۳ سال بود و خیلی برای من سخت بود ولی تصادفا خونمون را به خاطر کار شوهرم عوض کردیم و رفتیم یه شهر دیگه و من با آدمای جدید آشنا شدم رژیم گرفتم و کم کم حالم بهتر شد بعد از یک سال و نیم هم یه مسافرت دو نفره با شوهرم رفتیم که هم ما را به هم نزدیک تر کرد هم قدر بچه ها را بهتر دونستم

آفرین

بعضی ها دخترا از پسرا هات ترن فقط دنبال ا ر ض ا شدن نیاز جنسیشونن هیچ وقتم باورشون نمیشه بعضی ها سالم و‌پاک زندگی کردن تا مورد مناسبشون پیدا بشه تازه افتخار میکنن که بی بندو بارن میدونی واسه اونا چیزی به اسم نجابت تعریف نشده است

باز میشه این در صبح میشه این شب صبر داشته باش💚💙💜🤎🖤♥️❤️🧡💛💗💓💕💞❣️🌱🌿🍃

ببین زرنگ باش بنظرم مبخوای طلاق بگیری که خوشبحال شوهرت بشه با سه تا بچه!!! اونم نفقه ماهی یکی دوتوما ...

شوهرم الان خیلی تغییر کرده کلی پشیمونه وخیلی هم داره جبران میکنه  ولی من بعد بچه سوم نمیدونم چرا شوهرم از چشمم افتاده وگرنه قبلش با بچه هام خوش بودم باشگاه میرفتم ب خودم میرسیدم 🥲 

الان خواهر خودم دانشجوی پزشکیه خیلی هاهم بهش پیشنهاد دوستی و ازدواج دادن ولی قبول نکرده همه تمرکزش ...

درسته افرین 

باز میشه این در صبح میشه این شب صبر داشته باش💚💙💜🤎🖤♥️❤️🧡💛💗💓💕💞❣️🌱🌿🍃

ببین تگ میکنی درست متن رو منتقل کن 

من گفتم دختری که 17 سالگی ازدواج میکنه هول لباس عروسه 

راست هم گفتم دختر تو اون سن باید درس بخونه و بعدش بره دانشگاه و سرکار 

در مورد قسمت دوم گفتم دوست پسرداشتن خیلی بهتر از ازدواج زیرسن قانونیه تا زمانی که حداقل وقت و بلوغ ازدواج برسه 

ایدز هم نمیگیرم نترس چون متاهلم 

♡... هرثانیه هر لحظمی...♡ 🤍🪐 P:A

شوهرم الان خیلی تغییر کرده کلی پشیمونه وخیلی هم داره جبران میکنه ولی من بعد بچه سوم نمیدونم چرا شوه ...

افسرده شدی عزیزم 

ادم وقتی خسته و افسرده میشه از خودشم بدش میاد چه برسه بچه و شوهر و دیگران

،، 

بنویسشون کلاس یا مهدکودک بزار یا چندساعت بزار خونه مامانت،،،، به خودت برس،،، بیرون برو،، 

سعی کن فکرای منغی رو کنار بزاری!! 

بچه هات مگه جز تو کیو دارن؟؟؟؟ 

دیگه از چشمت افتاده یا نیفتاده باید به ظاهر زندگی کنی و فکر جدایی هم نکن چون به صلاح خودت و بچه هات نیست!! ،،،، ننداز این حرف رو هم دهن شوهرت پررو شع،، 

بعضی ها دخترا از پسرا هات ترن فقط دنبال ا ر ض ا شدن نیاز جنسیشونن هیچ وقتم باورشون نمیشه بعضی ها سال ...

درسته یسری دخترا واقعا گرم هستن ولی آخه بغیر ازدواج میشه زنا پس برای چن دقیقه هوس و ارضا شدن ببخشید شرمنده‌ام آدم نباید با هرکسی بخوابه البته شما درست میگی

اللهم عجل الولیک الفرج💚

بعد هم چرا فکر میکنی ۳ تا بچه زیاده من ۴ تا دارم حالا که شوهرت خوب شده با این کارات زندگی را خراب نکن اون بچه سوم که با وجود ایودی اومده و سقط هم نشده را به چشم معجزه خدا ببین بهش محبت کن دوستش داشته باش ببین درای خیر روت باز میشه چرا میگه ناخواسته بگو خداخواسته شاید همین از همه بچه هات بهتر شد

ببین تگ میکنی درست متن رو منتقل کن من گفتم دختری که 17 سالگی ازدواج میکنه هول لباس عروسه راست هم گفت ...

هر کسی بهتر میدونه حال و روز زندگیش چطوره شاید نخواد درس بخونه شاید مجبوره ازدواج کنه و هزار شاید وشاید دیگه که منو وشما خبر نداریم نمیتونیم بگیم اگه کسی مجبور به ازدواج توی سن کم شد حتما هول لباس ازدواجه شاید چاره‌ ای نداشته

اللهم عجل الولیک الفرج💚
ببین تگ میکنی درست متن رو منتقل کن من گفتم دختری که 17 سالگی ازدواج میکنه هول لباس عروسه راست هم گفت ...

تو به کار و زندگی خودت برس راجع به زمان ازدواج بقیه اظهار نظر نکن چون بهت مربوط نیست بعضیا دوست ندارن به قول تو زیر سن قانونی چند سال با یا پسر ول بچرخند بعد موقع ازدواج برن با کس دیگه کلا سرت تو کار خودت باشه. یه دختر دوست داره ادامه تحصیل میده و میره سر کار یکی ازدواج میکنه به ما هم مربوط نیست که به دومی بگیم بی اصالت! بعدش جای این حرفها وقتی کسی حالش بده نیست اینو یه آدم فهیم وقتی کسی حالش بده نمیگه