2777
2789

حداقل البته

ودارن. اراده میکنن

کم بخورن

یا سالم خوری

پبش گرفتن 

یا هر رژیمی هستن

بیان بگین

کانادایی سوئدی سخته

تصمیم گرفتم کمتر کتاری دریافت کنم

ولی بخوام زودتر به نتیجه برسم

باید کانادایی

انتخاب کنم

با دکتر تعدیه برم

یا رژ یم دکتر کرمانی انتخاب کنم

وزنم ۸۱و۸۲

۸۳ هم رسیده بودم

که به خودم اومدم

قصد دارم فعلا ۱۰کیلو یی کم کنم

تابعد وزن هدفم ۶۵ باشه

قدیم ۱۶۰

هرکجا هستم باشم آسمان مال من است پنجره فکر ، هوا ، عشق ، زمین مال من است. پسرم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به منم بگین چیکارکنم ۱۰ کیلو وزنم کم بشه الان ۶۵ کیلوام

قدت چنده

منکه بارداری خراب ورد

بعد زایمان کم کردم باز خوردم شیر دادم

رفت بالا وزنم

بچه م یکسالشه

منتظر بزرگتر بشه برم درزش

پبش مادرشوهرم بزا م

خلاصه 

وبعدم شبرندادم برای اگزمااش

بدتر هم  شدم

شبردهی تا ۸۰ بودم

بچهها یه سوال اونایی ک وزن زیاد کم میکنید بعدش بدنتون شل نمیشه؟ یکیو دیدم پوست بازوش افتاده شده بود ...

باید آب زیاد بخوری

مثلا من میترسم صورتم شل شه

چون تپله و لپ م دارم 😁

قدت چندهمنکه بارداری خراب وردبعد زایمان کم کردم باز خوردم شیر دادمرفت بالا وزنمبچه م یکسالشهمنتظر بز ...

من فعلا شرایط باشگاه رفتن ندارم ، توی یوتیوب میزنم fitness for beginners  یا فارسیشو بزن ورزش مبتدی، چندتا میاره باهاشون ورزش میکنم

گوشیمو میزارم لبه ی کمد و با مربی ورزش میکنم

خیلی خوبه، حتی بدن درد باشگاهم میده

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 
بچهها یه سوال اونایی ک وزن زیاد کم میکنید بعدش بدنتون شل نمیشه؟ یکیو دیدم پوست بازوش افتاده شده بود ...

اره اگه فقط کالری شماری کنیم و پروتئین نخوریم شل میشه، در اصل اونایی که شل میشن بافت ماهیچه از دست دادن و چربی ها مونده، چربی شله

باید ورزش کرد و پروتئین کافی خورد که اینطوری نشه

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 
من فعلا شرایط باشگاه رفتن ندارم ، توی یوتیوب میزنم fitness for beginners یا فارسیشو بزن ورزش مبتدی، ...

خوبه

یکم حرکتهای میزنم

خوبهیکم حرکتهای میزنم

من اوایل خودم ورزش میکردم فایده نداشت، ولی از روی ویدیو واقعا تاثیرشو دیدم