خواهردریا مدیر استارتر عضویت: 1402/11/27 تعداد پست: 903 عنوان ی راه کسب درامد برنامه ای چیزی معتبر 117 بازدید | 21 پست دوستان کسایی که تجربه دارید راهنمایی می کنید 1404/04/16 | 18:04 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ابر_کوچک عضویت: 1403/06/10 تعداد پست: 3819 من عمری گذاشتم در این راه و میگم همشون بدردنخور برای سلامت روان خود به نینی سایت نیاید ... منم اشتباه کردم ...
خواهردریا مدیر استارتر عضویت: 1402/11/27 تعداد پست: 903 من عمری گذاشتم در این راه و میگم همشون بدردنخور واقعا چطورر
saberehhhhhh عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 40657 اپلیکیشن فیلو .فیلم آپلودمیکنی ،باتوجه به بازدید،لایک وفالودرآمدمیگیریاوایل خییییلی کم وسخته ولی وقتی درآمدت بره بالاوفالورات زیادبشن وحمایت کنن راحته تقریبامثل آپاراته راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
ابر_کوچک عضویت: 1403/06/10 تعداد پست: 3819 واقعا چطورر یا در حد ریال در آمد داری از اپلیکیشن یا اجازه برداشت نداری و برداشت سخته برای سلامت روان خود به نینی سایت نیاید ... منم اشتباه کردم ...
خواهردریا مدیر استارتر عضویت: 1402/11/27 تعداد پست: 903 اپلیکیشن فیلو .فیلم آپلودمیکنی ،باتوجه به بازدید،لایک وفالودرآمدمیگیریاوایل خییییلی کم وسخته ولی وقت ... هعی خاهر اونم سخته فالوور بگیری و باید تبلیغ بدی ووو
خواهردریا مدیر استارتر عضویت: 1402/11/27 تعداد پست: 903 یا در حد ریال در آمد داری از اپلیکیشن یا اجازه برداشت نداری و برداشت سخته روبیکا چطوره امتحان کردی؟
ابر_کوچک عضویت: 1403/06/10 تعداد پست: 3819 روبیکا چطوره امتحان کردی؟ به سختی میشه از فالوده جمع کردن و. پول درآورد از اونجا.. برای سلامت روان خود به نینی سایت نیاید ... منم اشتباه کردم ...
خواهردریا مدیر استارتر عضویت: 1402/11/27 تعداد پست: 903 به سختی میشه از فالوده جمع کردن و. پول درآورد از اونجا.. خودت چی پیشنهاد میدی پس
ابر_کوچک عضویت: 1403/06/10 تعداد پست: 3819 خودت چی پیشنهاد میدی پس تلگرام خوبه ولی سخته جنا کردن استارت از واکنش های کانال و برداشت سخته برای سلامت روان خود به نینی سایت نیاید ... منم اشتباه کردم ...
خواهردریا مدیر استارتر عضویت: 1402/11/27 تعداد پست: 903 تلگرام خوبه ولی سخته جنا کردن استارت از واکنش های کانال و برداشت سخته پس بیخیال
saberehhhhhh عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 40657 هعی خاهر اونم سخته فالوور بگیری و باید تبلیغ بدی ووو تبلیغ نبایدبدی بایدفیلپای پرطرفداروآپلودکنی .مثلاالان ماه محرمه .کلیپ درموردمحرم آپلودمیکنی اینطوری بازدیدت میره بالا .اگه کلیپات خوب وپرطرفدارباشه فالومیشی راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
خواهردریا مدیر استارتر عضویت: 1402/11/27 تعداد پست: 903 تبلیغ نبایدبدی بایدفیلپای پرطرفداروآپلودکنی .مثلاالان ماه محرمه .کلیپ درموردمحرم آپلودمیکنی اینطوری ... اهوم مرسی ممنونمازت 🤍🤍
saberehhhhhh عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 40657 اهوم مرسی ممنونمازت 🤍🤍 💚💚💚 راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
نمیدانم09 عضویت: 1404/04/11 تعداد پست: 135 با ثبت نام میدهباز زیر مجموعه بگیری بهت میده دوباره کسب درامد میخای بزن رو لینک👈👈👈👈👈👈https://melligold.com/pwa/account/?ref=MGnMWXoLu2kU