2777
2789

قضیه از این قراره که ما عقدیم

چندشب پیش توی مهمونی ای بودیم خونه فامیل شوهرم باهم بعد قرار بود شوهرم منو برسونه خونمون

بقیه رفته بودن عزاداری شوهرم گف پس بیا تورو برسونم خونتون چون با موتوریم تا بریم و من برگردم دیر میشه.

منم گفتم باشه رفتیم توراه بهش گفتم یکم دور بزن نذری بگیریم دسته هارو ببینیم

گفت میخوام برم خونه کار دارم یکم گفتم باشه منو رسوند خونمون پیاده شدم رفت 

من حس ششمم خیلی قویه حدس زدم این نمیخواد بره خونه

بیست دیقه گذشت زنگ زدم گفتم رسیدی گفت نه راها بستس ترافیکه (فاصله خونشون تا خونه ما بیست دقیقه س)

۴۰ دیقه بعد پیام داد گف من رسیدم خونه

گفتم چرا انقد دیر؟ رفتی خونه فلانی بازم؟ اول ایموجی فرستاد گفتم آخه راهتو دور کردی فکر کردم رفتی اونجا 

گفت آره اتفاقا رفتم مامانمو برداشتم با اون اومدم خونه

منم گفتم باشه گفت چطور؟ گفتم هیچی زنگ که زدم حس کردم داری دروغ میگی بهم

این وسط که من طلبکار بودم

خواهرش یهو به من زنگ زد جای ی چیزیو پرسید ک فقط مامانش میدونست گفتم آره من میدونم کجاس مامان گذاشته اونجا نیس؟ گفت نه. خدافظی کردیم 

همین که قط کرد شوهرم پیام داد گفت پس زنگ میزنی به خواهر من آمار منو میگیری؟ حق نداری زنگ بزنی به اینو اون بپرسی من کجام و با کی ام خلاصه قهر کرد رفت خوابید دیگه جوابمو نداد.

من به خواهرش پیام دادم حرف زدم نتیجه حرفاش این بود که

شوهرم به مامانش گفته من اومدم دنبال تو زنم نفهمه چون به اون گفتم میرم خونه ناراحت میشه.

مامانشم اون وسطا زنگ زده به خواهرش 

خواهرشم گفته آره از من پرسید منم گفتم

مثل اینکه مادرشوهرم پر کرده شوهرمو که آره زن تو زنگ زده آمارتو درآورده 

درحالی که خواهرش زنگ زدنی من قضیه رو میدونستم

من از دیروز نه زنگ زدم نه پیام دادم اونم نداده.

امیدوارم فهمیده باشید قضیه رو بگید حق با کیه

من اصلا دوس ندارم قهر باشیم ولی برای اون مهم نیست چونکه مادر خواهرش دورشن.

نامزدت خیلی بچه گونه عمل کرده.

از الان داره بدون اینکه شما مقصر باشی مقصر جلوت میده جلو خانوادش...

یکی دو روز صبر کن. خودش پیداش میشه.‌

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تایم وقتی که خواهرش زنگ زده و وقتی که خودش نوشته بوده که اره رفتم فلان جا براش بغرست بگو من از قبل میدونستم خواهرت برا فلان چیز زنگ زد طلبکار باش البته ها، اگه دیدی نه فایده نداره ولش کن چون تو مقصر نیستی بهرحال فقط نزار مامانش بکشونه اونو سمت خودش سوتفاهم براش برطرف بکن بفهمه اشتباه کرده

تایم وقتی که خواهرش زنگ زده و وقتی که خودش نوشته بوده که اره رفتم فلان جا براش بغرست بگو من از قبل م ...

گفتم اونشب ک قهر کرد دیگه جوابمو نداد گفتم من اصلا آدم آمار گرفتن نیستم من قبلشم میدونستم ساعتشو گفتم بهش یه جمله نوشت برام مهم نیست اصلا فراموشش کردم.

منم دیگه جوابشو ندادم ی روز کامل پیام ندادم

اونم نداد 

فقط اومدم بهت بگم از اول زندگی این درسو یادت باشه همیشه 

اگه حتی حق با شوهرت باشه هیچ وقت پیش قدم نشو هرگز 

این وظیفه و طبیعته مرده که باید دنبال سر زن راه بیفته 

بعد اینکه زیاد به پروپاش نپیچ و زیادی کنترلش نکن 

الانم زنگ و پیام نده تا خودش بیاد جلو و بگو من ناراحت شدم دلم میخواست باهم بریم بگردیم هیئت‌ها رو ببینیم و حس ششم بهم گفت پیچوندی و رفتی اینو یادت باشه زنها همه چیو می‌فهمن چون ریزبینی دارن هرگز سعی نکن به من دروغ بگی  

بگو من آنقدر بیکار و علاف نیستم پاشم زنگ بزنم به این و اون سراغ تو رو بگیرم 

دختر جان‌یاد بگیر همیشه غرورتو حفظ کنی و دست بالا حرف و رفتارت باشه  جلو شوهر و خانوادش اینجوری تو رو همیشه سطح بالا میبینن و احترامتو دارن 

فقط اومدم بهت بگم از اول زندگی این درسو یادت باشه همیشه اگه حتی حق با شوهرت باشه هیچ وقت پیش قدم نش ...

هیشکی نیست بهم درسای زندگی رو یاد بده

مشکلم اینه نمیاد اصلا حرف بزنه

الان میدونم اگه زنگ بزنه یا پیامم بده خودشو میزنه به اون راه ک انگار هیچی نشده

بعد من نمیدونم چیکار کنم قهر بمونم یا آشتی کنم که سردی بینمون بیشتر نشه

بعدشم اصلا انگار نبودن منو حس نمیکنه چون خونه زندگی داره دیگه مادر خواهرش هستن 

فقط اومدم بهت بگم از اول زندگی این درسو یادت باشه همیشه اگه حتی حق با شوهرت باشه هیچ وقت پیش قدم نش ...

دقیقا

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود،برادرای محترم ریپلای نزنین و لایک نکنید لطفا

هیشکی نیست بهم درسای زندگی رو یاد بدهمشکلم اینه نمیاد اصلا حرف بزنهالان میدونم اگه زنگ بزنه یا پیامم ...

خب عزیزم شما هم سرتو با تحقیق از وسایل و خریدای جهیزیه و خانوادت گرم کن 

نه عزیزم موضوع مهمی نیست که بخاطرش قهر کنی ولی باهاش سر سنگین باش مقداری اگر گفت بریم بیرون با لحن آروم بگو کار دارم وقت نمیکنم تا یکی  دو روز نرو باهاش سعی کن همیشه و هر ساعت در دسترسش نباشی که دلشو بزنی  واگر چیزی از دیروز نگفت  حتما خودت سر صحبت وا کن و بگو من بیکار نیستم آمار تو رو بگیرم از این و اون هیچ وقت سعی نکن به زنت دروغ بگی چون ما زنها می‌فهمیم شما مردا چکار میکنین دلخور شدم پیچوندی رفتی با یه لحن آروم و سر سنگین بهش بگو نه  تند باش و نه خوش خوشان 

حرفتو بزن و ببین اون چی میگه اگه دلجویی کرد دیگه ببخش و اصلا کش  نده 

چیزه خاصی نیست که باهاش قهر کنی اما باید بهش بفهمونی توام بیکار و در دسترس نیستی همیشه 

خب عزیزم شما هم سرتو با تحقیق از وسایل و خریدای جهیزیه و خانوادت گرم کن نه عزیزم موضوع مهمی نیست که ...

الان زنگ زد راجب کابینت وسایلای خونه خیلی عادی حرف زد

البته حرف زدنش با محبت قبلی نیستا کاملا معمولی ۴۰ دقیقه راجب خونه حرف زدیم فقط 

نمیدونم چیکار کنم آشتی کنم مثل قبل باهاش حرف بزنم با همون سرد بمونم

الان زنگ زد راجب کابینت وسایلای خونه خیلی عادی حرف زدالبته حرف زدنش با محبت قبلی نیستا کاملا معمولی ...

وقتی اون سرده تو گرم نگیر باهاش تا شده سرد برخورد کن تا اون نازتو بکشه و دلجویی کنه