2777
2789
عنوان

یعنی جیگرم حال اومد شدید بیاین

121 بازدید | 9 پست

این قضیه برا وقتیه که من ۱۸سالم بود ،الان ۱۱ساله ازدواج کردم و ۲تا بچه دارم ،ولی همین که طرف جواب بد ذاتیشو دید خوشحالم

عروسی پسرعموم بود رفته بودیم شهر دیگه ،عروسی تو خونه بود و مختلط همه میرفتن میومدن ،اونجا متوجه نگاه‌ های سنگین پسرخاله ،پسرعموم شدم و بعد ۳روز به واسطه دخترعموم که همسنم بود شمارشو داد و ما ی مدت با هم پنهونی حرف زدیم ،بعد حرف خواستگاری پیش کشید و به مامانش گفت ،من چون تو خانواده آزادی بودم ،تو عروسی سمت عموم اینا لباسام آنچنان پوشیده نبود ،خلاصه کلی با مامانش بحث کرد و اون گفت نه من دختر لخت بی حیا نمیگیرم، محجبه بود مامانش ،خلاصه داشت آبروریزی میشد رابطه ما ،قطع شد ،الان تو ۳۳سالگیم مامانم برای کاری رفتن شهر زن عموم و اونجا همون خواهرش اومده بود و ما بین خلوت و گپ زدن راجب بچه ها به مامانم اعتراف کرده بود ،فلانی دختر تورو میخواست مخالفت کردم یه دختر محجبه گرفتم باهم نساختن بعد ۲سال جدا شدن دیگه زن نگرفت ،پسر کوچیکم زن گرفته۳تا بچه داره ،دخترم عروس شده بچه داره ،به این هرچی میگیم زیر بیار نمیره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من چرا اینقدر ازتون وایب خوبی میگیرم

چون قلب مهربونی دارید 

و به من لطف دارید 🌹🌺🌹🌺🌹🌺

خیلی دوستتون دارم ولی اگر لطف کنید تگم نکنید منم با آرامش بیشتری میام سایت❤️❤️❤️

منم بودم دلم خنک میشد

از وقتی خبرشو شنیدم دلم خنک شده چون خیلی اذیتم کرد تا رابطه ما تموم بشه ،هزار جور تهمت بهم زد به پسرعموهام که دختر عموتونو جم کنید از زیر پسرم ،پسر من نشون شده داره من صدسال عروس این مدلی نمیگیرم ،وااای وااای چقدر من گریه کردم وقتی آبروم رو برد و پسرعموم دعوام کرد و فهمید

از وقتی خبرشو شنیدم دلم خنک شده چون خیلی اذیتم کرد تا رابطه ما تموم بشه ،هزار جور تهمت بهم زد به پسر ...

اینجور والدین زندگی بچه هاشون رو خراب میکنن

خیلی دوستتون دارم ولی اگر لطف کنید تگم نکنید منم با آرامش بیشتری میام سایت❤️❤️❤️

اینجور والدین زندگی بچه هاشون رو خراب میکنن

الان فقط تو کف زندگی منن، وضع شوهرم خوبه ماشین و طلای زیرپام ،بچه هام ،ادب و رفتارم همه به گوشش رسیده از طریق زن عموم این سالها ،من که حلال نمیکنم تا آخرعمرم