2777
2789

سلام دوستان دخترم نزدیک ۹ سالشه شب ادراری داره 

چند بار بردمش دکتر میگن زمان میبره تا خوب بشه و مقصرش هم خودمم که جلوش با شوهرم دهن به دهن شدم و باعث استرس شد و شب ادراری گرفت ، حالا میخوام بدونم شورتی چیزی هست که شبا بپوشونم تا حداقل جاشو خیس نکنه؟ مشما گرفتم مکافات شد برام باید هرروز بشورم اگه یه روز نشورم بوی گند میده ، ضمن اینکه میخواییم براش تخت هم بخریم دیگه به هیچ عنوان نباید تو تشک تخت دسشویی کنه 

میشه راهنمایی کنید ❓ ممنونم 

دوستان منselentia_6 نیستم اشتباه نگیرید من قبل از ایشون بودم اینجا 😊

دخترخواهر منم همیننننن بود بدترم بود ۱۱سالگی همین بود مدفوعم میکرد الان ۱۴سالشه خانمی شده

دعای نی نی سایتی ها عجیب میگیره هرچی خاستم برام دعاکردین همون خدابهم داد دعاکنید سرکارخوبی برام.پیدا بشه داروخونه هم دوست دارم دعاکنید به همچی برسم ارامش التماس دعااااا🤲💔🥺

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دخترخواهر منم همیننننن بود بدترم بود ۱۱سالگی همین بود مدفوعم میکرد الان ۱۴سالشه خانمی شده

آره عزیزم میگن درست میشه ولی خب زمان میبره و من نباید باهاش بدرفتاری کنم تنها مشکلم اینه که نمیخوام تشک و اینا کثیف بشه چون واقعاً هرروز نمیتونم بشورم مخصوصا تو زمستون اصلأ خشک نمیشه 

آره عزیزم میگن درست میشه ولی خب زمان میبره و من نباید باهاش بدرفتاری کنم تنها مشکلم اینه که نمیخوام ...

استرس 

دعای نی نی سایتی ها عجیب میگیره هرچی خاستم برام دعاکردین همون خدابهم داد دعاکنید سرکارخوبی برام.پیدا بشه داروخونه هم دوست دارم دعاکنید به همچی برسم ارامش التماس دعااااا🤲💔🥺

عصر به بعد شربت و چای و هندوانه بهش نده.اخر شب ببرش دستشویی.نصف شب هم ببرش.

همه کار میکنم عزیزم بازم دسشویی میکنه 

هندونه و چیزای آبکی که ممنوعه تو خونه به هیچ عنوان نمیدم بیشتر چیزای گرمی میدم ولی تاثیر نداره ، دکتر گفت اصلأ ربطی به این چیزا نداره زمان میبره تا از سرش بیفته 

برای تشکش کاور بگیر

آخه کاور هم بخرم باید هرروز دربیارم بشورم دیگه منه بدبخت 😔

یه چیز میخوام یا بندازم بره یا شستنش راحت باشه مثل شورت آموزشی 

آخه کاور هم بخرم باید هرروز دربیارم بشورم دیگه منه بدبخت 😔یه چیز میخوام یا بندازم بره یا شستنش راحت ...

خب چرا شبا پوشکش نمیکنی یا واست یه کهنه ای چیزی نمیزاری؟؟

دیگه هیج جا خیس نمیشه کارت اسونتر میشه