2777
2789

سلام بچه هه دخترم یکسال و نه ماهشه احساس میکنم نسبت به سنش نمیتونه حرف بزنه البته من که مادرشم با همون چیزای نصفه نیمه که میگه و حرکاتش منظورشو میفهمم ولی مثلا نمیتونه جمله بگه به نظرتون غیر طبیعیه؟ خیلی استرس دارم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر من ۱۹ماهشه دوسه کلمه بیشتر نمیگه منم نگرانم😔

همیشه چشم👀 به راه آسمون باش توهم با بوی😋 بارون🌧🌦☔مست🍷 میشی...یه روزی میرسه با گریه ی 😢شوق 😍تو هم با آسمون همدست 👐میشی..✌✌روزهای خوب خواهند آمد✌
ن بابا پسر من یماه بزرگتره فقط کلمه میگه و بعضی وقتا دو‌کلمه ای

خب میگن پسرا کلا دیرتر به حرف میان ولی دخترا زودتر بیرون که میرم میبینم بچه های کوچیک حرف میزنن استرسم چندبرابر میشه 

پسر جاری م ۲۱ماهشه کامل چند تا جمله میگه ولی،دختر من هیچ☹

همیشه چشم👀 به راه آسمون باش توهم با بوی😋 بارون🌧🌦☔مست🍷 میشی...یه روزی میرسه با گریه ی 😢شوق 😍تو هم با آسمون همدست 👐میشی..✌✌روزهای خوب خواهند آمد✌

پسرم ١٨ماهشه

بابا مامان ماما يعني نون😁 مَمِ پستونكش😁 آب دَدَ 

اَفت يعني رفت 😁 ميگه

جديدا هم ياد گرفته ازش ميپرسم كلاغ ميگه ميگه گار گار😂😂

ببعي ميگه بَ بَ 

اينارم ميگه

اين روزا حال دلم بدجوري خرابه ميشه مرام بخرج بدي براي خوب شدن حال دلم صلوات بفرستي😔