خیلی خیلی خیلی ضعیفه ماه اول رشد کرد وزن گرفت ولی اصلا نشون نمیده دست و پا و سرش به طرز عجیبی کوچیکه حتی چشماش محاله کسی ببیننش و تعجب نکنه توی دوماهه ولی هنوز اندازه یه نوزاد یه روزه هم نشده دارم سر به بیابون میزارم میخوام خودمو بکشم دیروز تو خونه راه میرفتم مثل دیوونه ها گریه میکردم یعنی دو ماهه یه چشمم اشکه یه چشمم خون تو بارداری عفونت داشتم مایع دورشم یه دوره کم شده بود خیلی خیلی تلاش کردم مایعات خوردم سرم زدم هنوز جای سرم دستام درد میکنه جاریم تو مهمونی دیده بودش به من تیکه انداخت خداروشکر بچم سالمه هرچی شیطونی کنه به جون میخرم یامیگفت نوزاد داشتن خیلی کیف داره به شرط اینکه سالم باشه بعد ده سال باردار شدم چقدر من شوهرم ذوق داشتیم
خوب عزیزم دکترش چی می گه؟ غربالگری هاتو رفتی؟ اگه رفتی و تشخیص میکروسفالی ندادن سالمه دیگه فقط ضعیفه یکی از فامیلای ما هم دخترش ضعیف بود الان نزدیک دو سالشه بازم کوچولوئه ولی سالمه چیزیش نیس
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
خوب عزیزم دکترش چی می گه؟ غربالگری هاتو رفتی؟ اگه رفتی و تشخیص میکروسفالی ندادن سالمه دیگه فقط ضعیفه ...
من حس میکنم بیماری ژنتیکی یا میکرو سفالی داره میخواستم ببرمش دکتر مغز واعصاب ولی جواب نداد هرچی گرفتم این خیلی کوچیکه من امیدوار نیستم بزرگ بشه نمیدونم چی میشه سرنوشتمون چند وقته خونه ام واهمه دارم اینکه کسی ببینتش