2777
2789
عنوان

برا شوهرم دعای محبت بگیرم یا نه

102 بازدید | 11 پست

خیلی بی محبت شده یه مدته مدام دعوام داریم باهم چیکار کنم؟ ادم سابق نیس رفتارش ۱۸۰ درجه تغییر کرده سرد شده بی محبت شده خرج نمیداد منم گفتم دیگه غرور داشته باشم ازت پول نمیگیرم الان ۱ ماهه هزارتومن نداده تو کارتم ۵ هزار تومن دارم لنگ پولم چیکار کنم؟ بنظرتون دعای محبت بگیرم تاثیر داره؟ حس میکنم براش دعا گرفتن اینجوری نبود این خیلی سرد شده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مقطعیه باز باید تمدید کرد باید ریشه یابی کنی

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس  که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

اخه ددروز خوبیم باز من لجبازی میکنم الان من پول ندارم جیکار کنم حالم بده

دلایل مختلف 

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس  که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

تاثیر داره بنظرت؟

اره مامان زنداییم همینطوری دختراش ازدواج کردن

زنی که فمنیست نیست به خودش خیانت میکنه. مربی رسمی در فدراسیون بدنسازی. سوال ورزشی و رژیم داشتید در خدمتم