2777
2789

زندگیتون چطور میگذره🫠

منم خیلی خستم با این تفاوت که شوهرم بچه هارو هم نمیخواد بنی نمیگیره ب نظزتون چیکار کنم کم اوردم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهرت بچه هاتو نمیخاد؟؟؟؟؟ یعتی میخای طفلهای معصوم رو بسپری زیر دست نامادری تا سرشون رو بکوبه به دیوار؟؟؟؟؟؟ مادری تو؟؟؟؟؟ راحت میتونی غذا از گلوت پایین بره؟ بدون اینکه بدونی بچه هات نون خالی خوردن یا گشنه خوابیدن، میتونی با خیال راحت سرت رو بذاری بالش و بخابی؟؟؟؟ بدون اینکه بدونی بچه هات زیر مشت و لگد مادر بزرگ، عمه، بچه های جاری، زن بابا و.... هستن، لطفا بی احساس و بی مسولیت نباش، بچه به مادر نیاز داره، مادره که به بچه غذا میده، حموم میبره، محبت میکنه، بچه از مادر یتیم میشه، شده از گوشت تنت ببر به بچه هات بده، خونه مردم کلفتی کن و نون در بیار، اما طفلهای معصوم رو به امید زن بابا رها نکن، چطور دلت میاد بچه ها در انتظار مادر بسوزن و چشمشون به در باشه؟؟؟ 

میشه دقیق چی شده

زندگی شوق رسیدن به همان فردایست که نخواهد آمد تو نه در دیروزی و نه در فردایی ظرف امروز پر از بودن توست زندگی درک همین امروز است...................... من یک زنم پر از حس شیرین به دست آوردن ها و حس تلخ از دست دادن ها واما اکنون مادری هستم که دلخوش به طفلی که تمام تمام من است.

لایک لطفاً

زندگی شوق رسیدن به همان فردایست که نخواهد آمد تو نه در دیروزی و نه در فردایی ظرف امروز پر از بودن توست زندگی درک همین امروز است...................... من یک زنم پر از حس شیرین به دست آوردن ها و حس تلخ از دست دادن ها واما اکنون مادری هستم که دلخوش به طفلی که تمام تمام من است.

موقعیت خوبیه.بگو بچه ها رو میگیرم با شرط.بعد شرط های سخت براش بذار.بهرحال که تو خودت میخواستی بچه ها ...

خانم زرنمی هستی افرین

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.