من کورد کرمانشاهی هستم و زبان مادری من کوردی کلهوری هست البته کَلِری تلفظ درستش هست ما در کرمانشاه دست کم سه زبان کوردی متفاوت داریم که زبان یکدیگر را نمیفهمییم که البته زبان اصلی شبکه استانی کرمانشاه: به زبان و لهجهی ایل ما هست خودم الآن دقیقاً وسط کرمانشاه، محلهی فقیرنشنینی ساکن هستم زبان لکی تا نود درصد شبیه زبان ما هست و تا حدودی میفهمم اما بنده گویش های کوردی سورانی و جافی و گورانی و اوراماناتی اصلاً متوجه نمیشوم که البته تا ۶۰درصد از لحاظ فرهنگی هم ما در روستای خودمان زن ها بیحجاب در مراسم عروسیها، نمیرقصند خلاصه کورد ها با هم تفاوت زیادی دارند و درضمن خودم در روستا متولد شدم و والدینم تا ( ۲ سالگی من) عشایری زندگی میکردند یعنی معاش خانوادهی من از ۱۳هزار سال پیش دامپروری بوده است چون اولین بار ۱۳هزار سال پیش در کوههای زاگرس کوردستان ایران، بزها اهلی شده اند و اولین تمدن کهن روی کره زمین تمدن کوردی است ،،،
تو یک زنی ^_^..!زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
والان من توی اپ های مختلف هرکی رو دیدم نوشتتورک و کورد و لور دنبال چیز دیگهای بودامیدوارم صرفا برای ...
البته اینجا که سایت داخلی است من هم در اینستاگرامم دنبال چیزهای دیگری بودم میخواستم یک کلیپ دوبلهی بختیاری توی پیجم بگذارم که وضعیت و سرعت آپلود اینترنت، بد شده چون تمدن ایلامیان شامل زبان لکی و لری و کرُدی کرمانشاهی ( زبان ما با کردی استان ایلام، یکی هست) به همین دلیل میگویم زبان کردستانیها را متوجه نمیشوم چون کوردستانی ها مادها و بابِلیها که در عراق ساکن هستند، بوده اند اابته آزمایش ژنتیک مشخص میکند که چه کسی نژاد واقعی عیلامی است،
به زبان کرمانشاهی لَر معنیاش میشود: لاغر ، البته خط الرسم عربی مناسب حداقل نوشتن زبان ما کلری ها نیست چون چندین "و" ، "ی" و حتی دو تا "ل" داریم که البته باز گذاشتن فضای آپلود، اینترنت بین المللی در این سال ها باعث شده تفکراتی در ذهنِ خیلیها شکل بگیرد که با محدود کردن اینترنت، این دهنیت پاک نخواهد شد و بد تر هم خواهد شد چون پیج اصلی و مقالات بنده در اینستا بیشتر است و تا این لحظه موفق هم شده ام چند روز پیش با خودم میگفتم تلاش ها و پست گذاشتن های من نتیجه داده است-