2777
2789

سلام دوستان 

رفتیم دریا جو گرفت منو رفتیم تو آب کامل و کلی هم شن بازی کردیم و شن ریختیم رو هم دیگه الان تمام کف سرم و گوشام پر شنه با اینکه دوبار شستم 

چطوری تمیز کنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو حمام داخل حمام کفی کن شونه بکش

برس ن ها شونه زیر آب باز

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

باید دوش فشار زیادی داشته باشه موهاتو اول شونه بزن بعد برو حموم شامپو بزن تمیز 

لباسات رو مستقیم داخل ماشین ننداز 

اول داخل حموم بشور با آب خالی که شن هاش بره بعد بنداز داخل ماشین 

من شایستگی خواسته هایم را دارم 🌱                                    

بمون زیر دوش تا کم کم همش پاک بشه.

لباسا رو هم تو ماشین و تشت ننداز آویزون بگیر زیر آب

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.

بهترین کارو کردی خوش باش عزیزم

برو زیر دوش همش میریزه

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

به مرور خودش میره،،من سفر که رفتیم شمال بعد همونجا هم کلی شستم شلوارم رو وقتی اومدیم شهرمون اینجا هم شستم روز بعد  رفتم باشگاه شلوار رو که در آوردم تو باشگاه بپوشم یهو ی عالم شن از شلوار ریخت تو باشگاه آبرو نموند برام😐دیگه برام عبرت شد با لباس بیرون نرم تو دریا

از چشمم افتادی...حتی اگر برف و باران بیاید برای پاکی ات،عیسی و موسی برای عشقت،خدا به تو اشاره کند به عنوان معجزه در قرآنش،دیگر همان نمیشوی برایم....

باید دوش فشار زیادی داشته باشه موهاتو اول شونه بزن بعد برو حموم شامپو بزن تمیز لباسات رو مستقیم داخل ...

البته لباس ها رو بزاری خشک شن بعد بتکوتی بعد بشوری شن هاش کاملا میره

من شایستگی خواسته هایم را دارم 🌱