2777
2789
عنوان

پسر کاری که زمان نداره

76 بازدید | 4 پست

دوسپسر دوستم خیلی کاریه و همش داره کار میکنه و برای رابطه خیلی کم زمان میزاره. قبلا یه جا خونده بودم با آدم معتاد وارد رابطه نشو.چه اعتیاد به مواد چه خانواده چه دوست چه کار. این پسر اعتیاد به کار داره. حتی اگر یک روز مجبور به بیکاری باشه و تعطیل باشه یه جا بند نمیاد و بلند میشه یه کاری کنه. نظر شما چیه؟ دوستم خیلی خستست. دوست داره با یکی باشه که زمان داشته باشه. میگه اوایل اینطوری نبود ( شغلی که الان داره رو اونزمان نداشت برای همین اونموقع آزادتر بود) خلاصه که از تجربه هاتون بگید. الان انقدر اذیته اگر ازدواج کنن بدتر میشه مگه نه؟

شوهرم از کار زیاد گاهی وقت نمیکنه بیاد خونه.

شرایط سخته،فشارمالی بالاس

دوستت یا عشق وحالبدون پول بخواد،یا رفاه

پسری که کارمیکنه یعنی مستقله،و البته پشتش به کسی گرم نیس.تنهاس

بنظر من این ادم عرضه داره.ادم باعرضه هم بدرد زندگی میخوره

البته اگه همون تایم محدود که در کنار خانوادس،روی خوش مهربون دست ودلباز و وفادار باشه

نمدونم چرا هی تعلیق میشم🙄🥴

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرم اگه از لحاظ‌های دیگه مشکلی ندارن باهاش صحبت کنه ببینه بهتر میشه یا نه

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

پسرا کار نکنن میگین بیکار و بی عاره کار کنن میگین خیلی کار میکنه به خودشون میرسن میگین پرنسسن نرسن میگین شلخته 

برا خانما حد وسط وجود نداره 

به سلامتی 3 لاشی   قاضی، متهم، ناشی                      به سلامتی 3 دلبر     مادرم، پدرم،عشقم                        به سلامتی 3 همراه   رفیقم، گوشیم، پیکم                    به سلامتی 3تن     ناموس، رفیق، وطن                        به سلامتی 3 مکان   خونم، قبرم، قلبش🥂🥂🥂