2777
2789
عنوان

از دست شوهرم چکار کنم

398 بازدید | 14 پست

شوهرم یه دوست خانم داره که به من میگه دوستی‌شون عادیه

ولی منشی شوهرم یه چیزهایی کشف کرده که انگار عادی نیست و یه رابطه غیرعادیه

نمی‌دونم به روی شوهرم بیارم یا نه؟

من دوتا بچه دارم و یه رفاه مالی خیلی خوب که نمیخوام با طلاق از دستشون بدم و میخوام با آرامش این خانم رو حذف کنم

ولی چطوری ؟

کاربری قبلیم ترکید؛ دوستای قدیمی نی‌نی‌سایتی لطفاً اگر این اکانت جدیدم رو دیدید بهم درخواست دوستی بدید تا دوباره هم رو پیدا کنیم❤اگر سوالی در مورد ای‌وی‌اف داشتید بپرسید البته من تخصصی ندارم و فقط بنا به تجربه خودم پاسخ میدم🌿

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

طلاق بگیر 

پسری مودب و باشخصیت هستم. همیشه با ادب و احترام با خانمها صحبت کردم و میکنم.هدفم از اومدن به نی نی سایت پیدا کردن شریک زندگی هست. اگر لایق باشم و قابل باشم یه دختر خوب نصیبم میشه.

خب شوهرت از چشمت نیوفتاده؟؟؟ینی اگر اون خانم حذف بشه بازم عاشق شوهرت هستی؟

هیچ حسی بهش ندارم

کاربری قبلیم ترکید؛ دوستای قدیمی نی‌نی‌سایتی لطفاً اگر این اکانت جدیدم رو دیدید بهم درخواست دوستی بدید تا دوباره هم رو پیدا کنیم❤اگر سوالی در مورد ای‌وی‌اف داشتید بپرسید البته من تخصصی ندارم و فقط بنا به تجربه خودم پاسخ میدم🌿
طلاق بگیر

مگه احمقم؟

خود مردا میگن ما رابطه ای به عنوان دوست معمولی دختر  نداریم یعنی درکشون نمیرسه که همچین رابطه ای داشته باشن  البته همه مردا این شکلی نیستن ولی بیشتر مردا هولن و بهتره که وقتی ازدواج کردن همچین دوستی نداشته باشن 

پس با شوهرت حرف بزن و بگو که از اینکه دوست دختر داشته باشه خوشت نمیاد و اگه گفت نه فلانه و معمولیه و اینا تو هم بگو پس منم یک دوست معمولی پسر پیدا میکنم تا احساستو بیشتر درک کنم 

آقایون بیمار 

خودتون رو جمع کنید و بهم درخواست دوستی ندید 

خدا رحم کنه آخر زمان شدهخدا صبرت بده، سخته واقعا

واقعا

خود مردا میگن ما رابطه ای به عنوان دوست معمولی دختر نداریم یعنی درکشون نمیرسه که همچین رابطه ای داش ...

من یه مدت تئاتر بازی می‌کردم می‌خواست خودش رو خفه کنه

اصلاً نمیتونه بپذیره من دوست جنس مخالف داشته باشم

بخاطر اختلاف سنیمون که زیاده خیلی حساسه روی من

ولی خودش آزاده 

من یه مدت تئاتر بازی می‌کردم می‌خواست خودش رو خفه کنهاصلاً نمیتونه بپذیره من دوست جنس مخالف داشته با ...

چرا همچین اجازه ای بهش میدی ؟ پس به احتمال زیاد خودش اصلا نمیتونه دوست معمولی داشته باشه اگه میتونست پس مشکلی نداشت شما هم داشته باشی

چند سال اختلاف سنی دارین ؟