2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

باید دنبال مشتری باشیباید زبون باز باشیباید اعتماد دیگرون رو بخودت جلب کنییه مدت من بودم اما حس کردم ...

یعنی مثلا تو اشنا و درو همسایه دنبال مشتری بگردم؟

یعنب اطلاعاتی اونا در اختیارم‌نمیزارن؟

و اینکه قبلش ضامن چک و سفته و اینا که نمیگیرن؟

قبلش حقوق ثابت نداره؟ یعنی فقط پورسانتی کار میکنند؟

اموزشی چیزی نمیدن؟ 

بعد اگه استخدام بشی ولی اگه نتونستی چیزی بفروشی شکایت قانونی که نمیکنند؟

مشاغلی ک بازاریابی هستن خیلی سختن

بیمه ک دیگه از همه سخت تر

بنظرم دنبال یه کار دیگه باشی بهتره

اینجور کارها برا کسی خوبه ک مثلا سمت صب یه کار اداری داره و مشکل مالی نداره

عصرها هم میره بازاریابی  ی دونه مشتری هم جور کنه بلخره ی پول اضافی هست براش

بدترین کاربران سایت ازنظرمن : ۱. به پروفایل و اسم کاربریت گیرمیده  ۲. تاپیک هاتو چک میکنه و وسط بحث، مشکلاتت رو توسرت میکوبه!  ۳. ب استارتر میگه سریع حرفاتو بگو خوابم میاد!!  ۴. نظراتشو بشدت تحمیل میکنه و اصرار داره توی فلان کتاب خونده ک اسمش رو یادش نیست!   ۵. اگ نظرت باهاش موافق نباشه، شروع میکنه به توهین و تحقیر!  ۶. جوری غلط املایی همه رو میگیره انگار اینجا امتحان دیکته‌س و اونم معلم فارسی!  ۷.توی تاپیک‌ش کلی نظر میدی، هیچ اهمیتی نمیده! 

اموزش میدن.باید در دروهمسایه و اشنا مشتری پیدا کنی.به ازای هر پرداختی مشتری یه پورسانتی بهت میدن.بعد باید پیگیر باشی ک اونا حق بیمه شون پرداخت کنن.بیشتر بازاریابی هس تا کارشناس فروش.بعد یه مدت کسی رو نمیتونی پیدا کنی.از من سفته گرفتن اما بامبلغ خیلی کم.من پاسارگاد کار میکردم.

مشاغلی ک بازاریابی هستن خیلی سختنبیمه ک دیگه از همه سخت تربنظرم دنبال یه کار دیگه باشی بهترهاینجور ک ...

شما تا حالا تو این کار بودی؟ 

به نظرت کاره پاره وقت دانشجویی چه گزینه هایی میتونه باشه؟🥲

مسخره بازی هس استخدام ک نمیشی باید تو بدویی دنبال مشتری.البته میگفتن برا اینکه دفتر بیمه بزنی باید سابقه فروش بیمه داشته باشی تا اسمتو رد کنن و یه امتحان ازت میگیرن .

مسخره بازی هس استخدام ک نمیشی باید تو بدویی دنبال مشتری.البته میگفتن برا اینکه دفتر بیمه بزنی باید س ...

یعنی عملا کشک؟😂🥲

پورسانتی کخ میگن چقدر هست؟ چیز چشمگیری هست حالا که ارزش داشته باشه انقدر سختیو تحمل کنی؟

و اینکه سفته که میگیرن احتمالش هست بزارن اجرا اگه کار نکنی یا بخوای از کار دربیای؟

شما تا حالا تو این کار بودی؟ به نظرت کاره پاره وقت دانشجویی چه گزینه هایی میتونه باشه؟🥲

جلسه معرفی  بقول خودشون پرزنت رو شرکت کردم

بهت آموزش میدن

بعد دیگه میگن برو مشتری پیدا کن..  ازت شکایت نمیکنن ولی خب اگ پیدا نکنی پولی هم درکار نیس

بنظرم پیج فروش لباس و اینا بهتره 

ی پیج هایی هستن محصولات میذارن پورسانت میدن

میتونی براخودت پیج بزنی  محصولات اونارو بفروشی  پورسانت بگیری

ولی من جات بودم اگ هنوز اول جوونی بودم میرفتم دنبال یاد گرفتن هنرهای زیبایی  مث بافت مو..  کاشت ناخن و اینها

بدترین کاربران سایت ازنظرمن : ۱. به پروفایل و اسم کاربریت گیرمیده  ۲. تاپیک هاتو چک میکنه و وسط بحث، مشکلاتت رو توسرت میکوبه!  ۳. ب استارتر میگه سریع حرفاتو بگو خوابم میاد!!  ۴. نظراتشو بشدت تحمیل میکنه و اصرار داره توی فلان کتاب خونده ک اسمش رو یادش نیست!   ۵. اگ نظرت باهاش موافق نباشه، شروع میکنه به توهین و تحقیر!  ۶. جوری غلط املایی همه رو میگیره انگار اینجا امتحان دیکته‌س و اونم معلم فارسی!  ۷.توی تاپیک‌ش کلی نظر میدی، هیچ اهمیتی نمیده! 

یعنی عملا کشک؟😂🥲پورسانتی کخ میگن چقدر هست؟ چیز چشمگیری هست حالا که ارزش داشته باشه انقدر سختیو تحم ...

سفته رو میگیرن ک اگ مشتری حق بیمه ش نقدی بهت پول داد و تو پرداخت نکردی براش پات گیر باشه.و گرنه اگ.واسشون کارنکنی کسی کاریت نداره چون پورسانت خودت کمتر میشه. سال اول تا چهارم 17درصد بعدش کمتر میشه سال ب سال کمتر میشه