2777
2789
عنوان

امکان بارداری با بیبی چک منفی

55 بازدید | 12 پست

سلام خانوما من الان بیست روزه پریودیم عقب افتاده سه بارم تست زدم به فاصله یک هفته ولی منفی بود علائمم دل درد کمردرده عین پریودی دیگه هیچ علائم دیگه ایم ندارم

امکان بارداری هست؟ بنظرتون

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه دلی دااااری،بی بی چک خطا زیاد داره برو آزمایش بده بعد بیست روز

اخه گفتم شاید نباشم چون من دوهفته قبل از پریودیم دمنوش رازیانه گزنه و شنبلیله زیاد خودم گفتم شاید مال اون باشع که نشدم

اخه گفتم شاید نباشم چون من دوهفته قبل از پریودیم دمنوش رازیانه گزنه و شنبلیله زیاد خودم گفتم شاید ما ...

این دمنوشا که اتفاقا قاعده آوره باید پریود میشدی نه که عقب بندازی

پشتِ من خدا بوده همیشه ...🙏🏻
خداکنه نباشه 😔چون من هنوز عقدم

احتمالش خیلی خیلی پایینه عزیزم.  نگران نباش  الان من ۲۲ سالمه هیچ مشکلی هم ن خودم دشتم ن شوهرم دوووسااال زمان برد تا باردار شدم تازه اونم با کلی قرص و دوا و دارو.   باردار شدن ب این راحتی معمولا نیس عزیزم استرس اصلا نداشته باش

احتمالش خیلی خیلی پایینه عزیزم. نگران نباش الان من ۲۲ سالمه هیچ مشکلی هم ن خودم دشتم ن شوهرم دوووس ...

تست اخری که دادم ازین خودکاری تا بود مارک روژان

بعد فقط یک خط سفید شد یعنی چی شما نمیدونین؟

تست اخری که دادم ازین خودکاری تا بود مارک روژانبعد فقط یک خط سفید شد یعنی چی شما نمیدونین؟

یک خط ینی منفی.  کلا همه تستا اگر یک خط روشن بشه یعنی منفی اگر دوتا خط ینی مثبت

اما به نظر من ک باردار نیستی و علت پریود نشدنت هم ترس و استرس هست