2777
2789

خیلی حس عجیبی بود خونه ی خیلی بزرگی بود یه زمانی کلی آدم اونجا زندگی میکرد حالا هرتیکه ایشو یکی ساخته بود چه روزگاری بود کلی آدم کلی دورهمی کلی خاطره همشون تموم شدن🙁مادربزرگ پدربزرگم دوتا از زن عموهام داداشای من عمه ام الان دیگه نیستن دنیا چقدر جای عجیب و ترسناکیه چقدر بیهوده س چقدر بی ارزشه چقدر عمر سریع میگذره چشم به هم بزنی باید دنیارو ترک کنی و به سمت زندگی ابدی بری کاش بتونم آدم خوبی باشم ولی سخته چرا واقعا بااینکه میدونیم انقدر زندگی کوتاه و بی ارزشه انقدر براش له له میزنیم برای سودخودمون حاضریم هر کاری بکنیم؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خدا همه امواتت رو رحمت کنه.. میگن مال دنیا به هیشکی وفا نکرده همینه 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

منم خونه های قدیمی و میبینم دلم میگیره تو دلم میگم زمانی کلی آدم اینجا زندگی میکرده که الان استخوناشونم زیر خاک  پوسیده 

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

همین زندگی کوتاه هم پر از درد و رنجه

دیقا به زندگی همه ی آدم های اون خونه فکر کردم بااینکه بعضیاشون به شدت پولدارن ولی هرکسی سختی هاو مشکلات خودشو داشته زندگی اصلا راحت نیست ولی همینکه بدونی کوتاهه و تمام شدنی شاید بدبختی هاهم برامون کمرنگ کنه

چقدر یک لحظه دلم گرفت یک لحظه فککردم اگر در آینده مثل شما باشه حسم...

چقدر از تجربه این حس میترسم 

لطفا یک صلوات مهمونم میکنی برای آرزوی توی دلم🥺💔با بعضیا نباید خودت باشی باید یکی مثل خودش باشی.....تونستم وسواسمو شکست بدم😍💪❤️‍🩹فیلم باز سایت😎سوالی راجب کنکور این چیزا داشتید در خدمتم 🖐️😂