2777
2789
عنوان

بیاید لطفاً دوازدهمی ها

133 بازدید | 22 پست

سلام

امسال کنکور قبول نشدم پشت کنکور موندم باید سال آینده دوباره کنکور بدم تازه دوباره باید 11 هم و کلاس12 هم نمراتو ترمیم بزنم واقعا افسرده شدم دیگه هیچ انگیزه ای ندارم 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭💔💔💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عیبی نداره کاری نمیشه کرد دیگه

دست به دعا بردارید تا شااااید تاثیر یازدهم مثبت بشه مثل امسال 

ویران‌گر اعظم هستم!/درخواست دوستی ندید لطفا که نمی‌پذیرم☺️/عهد بستم که توی تایپک‌هایی که کمتر روی روانم میرن شرکت کنم

بچه ها ی سوالفرجه داشتین برای امتحانای نهایی؟ چجوری هم یازدهم هم دوازدهم امتحان دادین چندتا درس میشه ...

ما که امسال فقط دوازدهم دادیم اما برای سال بعد اگه یازدهم هم نهایی باشه هر روز امتحانه. یازدهم شش درس، دوازدهم هم ده درس جمعا ۱۶ درس

ویران‌گر اعظم هستم!/درخواست دوستی ندید لطفا که نمی‌پذیرم☺️/عهد بستم که توی تایپک‌هایی که کمتر روی روانم میرن شرکت کنم

عزیزم سرزنش کردن خودت چیزی رو تغییر نمیده🧡

یکم استراحت کن تا ازین حسای منفی خلاص بشی بعد اشتباهاتی که امسال مرتکب شدی رو بنویس و سعی کن اشتباهاتت رو قدم به قدم حل کنی. مثلا اگه امسال استرس زیادی داشتی راهکار درمانش رو پیدا کن مثلا یوگا ورزش مراقبه یا هر مشکلی که نذاشت امسال موفق بشی ❤

💚💚
منم

باران پدرمون درمیاد😭😭😭😭😭

توروخدا چرا اینقدر سخت گیری میکنند ایشالا خدا حق مارو ازشون بگیره ایشالا آه ما اونارم بگیره😭😭😭😭😭😭😭😭💔💔💔💔💔💔

باران خستممممم

ما که امسال فقط دوازدهم دادیم اما برای سال بعد اگه یازدهم هم نهایی باشه هر روز امتحانه. یازدهم شش در ...

تو امسال دوازدهم و چند درسم ترمیم مردی چقدر پول خواست ؟

بنظرم من فقط بخوام سلامتی ترمیم بزنم چقدر پول میخواد می‌خوام شهریور سلامت و ترمیم کنم چون مردود شدن قبول نشدم خبر سلامت چقدر هزینه میخواد یکی گفت ۱۴۰ راست میگه؟

ما که امسال فقط دوازدهم دادیم اما برای سال بعد اگه یازدهم هم نهایی باشه هر روز امتحانه. یازدهم شش در ...

او امسال دوازدهم تو ترمیم کردی برای دانشگاه قبول شدی یا نه؟

تو امسال دوازدهم و چند درسم ترمیم مردی چقدر پول خواست ؟بنظرم من فقط بخوام سلامتی ترمیم بزنم چقدر پول ...

من همه رو ترمیم زدم امسال 

حقیقتا نه خبر ندارم هزینهٔ ترمیم شهریور چقدره