2777
2789

شوهرم اینا از وعضیت مالی اوکین خوبن خانواده منم متوسط ب پاین ولی تو موعیتی هستن الان زیر صفرن و باردارم یکماه اینا دیگ زایمانم هنوز سیسمونی نکردم اونام کلید کردن رسم با خانواده دختره اصلا گردن نمیگیرن ی جورابم بگیرن تا حدی یکم پول خودم چند دست لباس گرفتم تو جنع مهمونی گفتن تو چرا گرفتی با تو نیس ک  همش دارم استرس میکشم یهو زایمانم برسه چند تیکه وسیله نداشته باشه بچم تا الان یک خوردی از دوستام قرض کردم تشک ایناش بتونم بگیرم ولی بازم تو این گرونی خیلی کمه بقیش چی اخه😭😭😭اوضاع روحیم اصلا خوب نیس افسردگی گرفتم

امیدتون ب خدا باشه بخواد میشه نخاد منتظره روزش برسه💋🫀

جز شوهرت گردن شخص دیگه ای نیست وقتی شوهرت مخارج بچه خودشو برعهده نمیگیره چرا اصلا بچه دار شدی 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

جز شوهرت گردن شخص دیگه ای نیست وقتی شوهرت مخارج بچه خودشو برعهده نمیگیره چرا اصلا بچه دار شدی

عزیزم اون کلا همه طور از نظر دکتر دوا خرج خونه همچی ساپورت میکنه فقط ی رسمی داریم ک سیسمونی یا جهاز دختر با خانوادش وگرنه هر رسمی ک با اونا باشه اجرا میکنه حتی میخواد خواننده بباره جشن تو تاالار بگیره طلا بگیره قربونی کنه یکی نخاد انجام بده اینام انجام نمیده

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزم اون کلا همه طور از نظر دکتر دوا خرج خونه همچی ساپورت میکنه فقط ی رسمی داریم ک سیسمونی یا جهاز ...

شوهرت دنبال اجرای رسم نیست دنبال اینه حتما از خانواده زنش یه چیزی بکنه وگرنه به شما تو این وضعیت انقدر فشار نمیاورد 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

ببین قشنگم برا بچه ی نوزاد یه ست لباس خاب شامل بالش و تشک و پتو و کیسه خاب ک باهم هستن بخر با یه ساک بچه

یه شیشه شیر 

یه بسته پوشک 

لباس نخی از این  تیکه ای ها . چن تا شلوار و چن تا شورت پا دار و چن تا بولیز آستین کوتاه و بلند 

آخه بچه ی یک روزه مگه چی میخاد ک اینقد استرس داری .بخدا بیشتر این وسایل ک می‌خرن همش هزینه ی اضافس 

همینا رو بخر ک بت گفتم فک نکنم هزینش ۵ تومن بشه 

من برا بچه اولم همینا رو گرفتم برا دومی از کلی وسیله از بچه ی اولم مونده بود رو داشتم

شوهرت دنبال اجرای رسم نیست دنبال اینه حتما از خانواده زنش یه چیزی بکنه وگرنه به شما تو این وضعیت انق ...

دیگ هر چی باشه نمیدونم چ کنم واقعا ینی تو بد وعضیتی هستن خانوادن تا شوخی شوخی گفتم پیش مادر شوهرم این وسیله یا اون نگیرم گفت نمیخاستی خرج بیفته بچه نمیاوردی

ببین قشنگم برا بچه ی نوزاد یه ست لباس خاب شامل بالش و تشک و پتو و کیسه خاب ک باهم هستن بخر با یه ساک ...

اره ولی بقیه چیزا مثل کالسکه ای  ننو اینا چی 

شوهرت استرس و حال تورو میبینه و براش مهم نیس؟

گل بگیرن دهن هر کسیو ک اول بار اینارو رسم کرد

این رسمه اون رسمه

اون برا وقتی بود ک کل سیسمونی ی تشک پتو بود و ی کهنه ک یارو از خونش میداد نه که پول خرج کنه

⚜الهی عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْکَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَیْکَ الْمُشْتَکی وَعَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّهِ وَالرَّخاَّءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِی الاْمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ وَعَرَّفْتَنا بِذلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کلمح الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ یا مُحَمَّدُ اِکْفِیانی فَاِنَّکُما کافِیانِ وَانْصُرانی فَاِنَّکُما ناصِرانِ یا مَوْلانا یا صاحِبَ الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی السّاعَهَ السّاعَهَ السّاعَهَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمین بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرینَ.⚜                   ⚜"اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن، صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ، فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ، وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً، حَتَّی تُسْکِنَهُ اَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا"⚜⛅️اللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَجُ⛅️ 
دیگ هر چی باشه نمیدونم چ کنم واقعا ینی تو بد وعضیتی هستن خانوادن تا شوخی شوخی گفتم پیش مادر شوهرم ای ...

توهم میگفتی من و شوهرم برا خودمون بچه آوردیم قرار نیست کسی خرج بچه ی منو بده

میتونی یه مقدار پول ب مامانت بده ک اون از طرف خودش بخره و بیاره برات

از وفتی باردار شدم اصلا پول دستم‌نمیده میگ‌هر چی‌میخوای بگو خودم بخرم

توهم میگفتی من و شوهرم برا خودمون بچه آوردیم قرار نیست کسی خرج بچه ی منو بده

اینا فقط دامن زدن ب رسم اخه خیلی چشم هم چشمی تو سمت ما ینی ی خریدای میکنن تا ۱۰۰ میلیون تا ۲۰۰ میلیون من حتی یه ۵۰ ک هیچ یه ۲۰ ندارم چند تا ضروری بگیرم

عزیزم اون کلا همه طور از نظر دکتر دوا خرج خونه همچی ساپورت میکنه فقط ی رسمی داریم ک سیسمونی یا جهاز ...

میخواد صد سال سیاه اینا را نگیره این چه مردیه که به زنش این همه فشار و استرس وارد میکنه

خودش نمیبینه که مامانت و اینا ندارن؟ 

بعد هنوز پایبند رسمه؟ 

🍓

اره ولی بقیه چیزا مثل کالسکه ای ننو اینا چی

تو حالا همینا رو بخر .چن ماه دیگه کالسکه هم بگیر .بچه ی زیر ۱ ماه رو کسی تو کالسکه نمیذاره .ب مرور ک بچه بزرگتر میشه متناسب با سنش وسیله ای میخاد رو بخر نه این ک همون اول همه چی بخری