2777
2789
عنوان

جاری بد ذات

147 بازدید | 17 پست

جاریم خیلی بد ذات واب زیر کاه هست وقتی تنها هستیم کم محل میکنه تو گروه خانواده تک تک جواب اعضای گروه میده بجز من ولی تو جمع حضوری یه جوری برخورد میکنه که اصلا چیزی نشده ومیخواد من جواب اون رفتاراش تو جمع بدم که من درنظر دیگران ادم بده باشم در صورتی که من میدونم حتی از کل اعضای خانواده شوهرم متنفره خودش گفت بهم من فقط شوهرم برام مهمه باقی اعضای خانواده اندازه به پشه تو تار عنکبوت برام ارزش ندارن  ولی جوری جلوشون رفتار میکنه که همه فکر میکنن دختر پیغمبره  وهمه رو دوست داره و اونا همخیلی خیلی احترامش میزارن ودوستش دارن حالا من کاری به این چیزا ندارم فقط نمیدونم چجوری باهاش رفتار کنم دیگه خسته شدم خونه جدید خریده همه تو گروه بهش تبریک گفتن منم تبریک گفتم امد جواب همه رو تک به تک داد بجز من در صورتی که من اصلا بهش بی احترامی نمیکنم هیچ وقت 

لطفا برای شادی روح مادرم یه صلوات مهمونش کن خدا عزیزت برات نگه داره🙏🏻🙏🏻

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عین جاری منه .من حوصله ی این کارارو نداشتم کلا گذاشتمش کنار

خدا لعنتشون کنه که اینجوری ادم اذیت میکنن 

مثل خودش باهاش رفتار کن

تربیت خانوادگی بهم اجازه نمیده اینقدر  دورو باشم همیشه احترام همه رو دارم کاری به کسی ندارم ای کاش میتونستم جواب رفتاراش بدم 🙁🙁

خدا لعنتشون کنه که اینجوری ادم اذیت میکنن

انشالله ،من اصلا تو فاز جاری بازی و عروس بازی نیستم ک مثلا تیکه بندازم ،حسادت کنم ،عین ی دوست ی خواهر باهاش برخورد کردم ،ولی دیدم تو جمع خوب رفتارمیکنه ،چنددقیقه تنهامیشیم سریع تیکه میندازه ،بد رفتاری میکنه بقران ی لحظه از مهربونی تبدیل میشد ب ی  دیو بد جنس و پلید😂منم جوابشو نمیدادم بیشتر میسوخت ،یکی دوبلر تو ایتا بهش پیام دادم حالشو پرسیدم ۵ روز بعد جواب داد ..منم شدم عین خودش پیام داد یک هفته بعد جواب دادم .عید شد ن تبریک گفتم ن رفتم خونش ،مراسم گرفت دعوت کرد نرفتم ،،راحت گذاشتمش کنار

میشه برای شادی روح مامانم ی صلوات بفرستید؟😢
انشالله ،من اصلا تو فاز جاری بازی و عروس بازی نیستم ک مثلا تیکه بندازم ،حسادت کنم ،عین ی دوست ی خواه ...

منم مثل خودت رفتار میکنم دیگه 

تربیت خانوادگی بهم اجازه نمیده اینقدر دورو باشم همیشه احترام همه رو دارم کاری به کسی ندارم ای کاش م ...

اصلا مث خودش نشو ،اون شعور و ذات و تربیت خانوادگیش رو نشون میده مثل خودش بشی خودتو از ارزش میندازی ،بجای این کارا ،،بذارش کنار ،ب شوهرو مادرشوهرت بگو چیکارمیکنه و بگو من مث اون نیستم این کارا ازشخصیت من بر نمیاد ،بجاش ندیده میگیرمش ..ولی مث خودش تو جمع خوش رفتاری کن ،بگو بخند کن گرم بگیر ،،مثل خودش 

منم مثل خودت رفتار میکنم دیگه

خوب میکنی ،،من ب برادرشوهرام و مادرشوهرم و شوهرم گفتم فلان موقع فلان تیکه رو انداخت فلان موقع چی گفت و چیکارکرد ،بهشون گفتم اینارو گفتم درجریان باشید ک چرا من دیگ این موجود حقیر رو نمیبینم و کاری بهش ندارم ..اونام گفتن میشناسیمش قبل ازاینک تو بیلی هم این رفتارارو با دختر خاله و دختر عمو و دختر عمه هامون داشته 

عین جاری مارزیرکاه من متنفرم ازش حالم ازش بهم میخوره الهی بحق همین ماه عزیز خدا نشونش بده هر بار دلم ...

خدا لعنتشون کنه الهی که ارامش به چشم نبینن

خدا لعنتشون کنه الهی که ارامش به چشم نبینن

پناه برخدا برام دعا کن تو دوماه ۶ کیلو وزن کم کردن بخاطر حرفای این خانم نشخوار فکری گرفتم تپش قلب هر کاری هم میکنم حرفاشو فراموش کنم نمیتونم متاسفانه🥺🥺

پناه برخدا برام دعا کن تو دوماه ۶ کیلو وزن کم کردن بخاطر حرفای این خانم نشخوار فکری گرفتم تپش قلب هر ...

عزیزم خودت ناراحت نکن من به خدا واگذارش کردم توهم همینکار روبکن .برو باشگاه واقعاوزنت میاد پایین شاید به خاطر اعصابت هست وزن کم نمیکنی .ایشالا هرچی از خدا میخوای بهت بده 

عزیزم خودت ناراحت نکن من به خدا واگذارش کردم توهم همینکار روبکن .برو باشگاه واقعاوزنت میاد پایین شای ...

منم واگذارش کردم ولی همش میگم چرا جوابش ندادم چرا اینکارو کردم دارم دیوانه میشم اگه همون لحظه جوابش داده بودم اینقد اذیت نمیشدم

منم واگذارش کردم ولی همش میگم چرا جوابش ندادم چرا اینکارو کردم دارم دیوانه میشم اگه همون لحظه جوابش ...

فکر کن جوابش دادی اصلا ارزش فکر کرون ندارن منم هیچ وقت جواب نمیدم ولی دیگه نمیخوام بهش محل بدم سلام کرد جواب میدم نکرد منم رو خودم نمیارم برام مهم نیست دیگه جاش تو سطل زباله هست همچین ادمی حتی شمارس روهم پاک کردم از تو گوشیم.