2777
2789
عنوان

چرا دیگه تموم نمی شه🙍🏻‍♀️🤰🏻

| مشاهده متن کامل بحث + 234 بازدید | 27 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب بذارین خود مامان انتخاب کنه نه ماه اون حملش میکنه فامیلی از پدر میرسه دیگه اسمو بذارین خود مادر ا ...

😂😂😂

ن ولی گذاشتیم نظر بده خودشم خوشش اوند

میدونی بعد ۱۵ سال التماس یه خواهر برادر دارن میارن واسم

احساس میکنم حقمه 

۱۵ سال تنهایی کشیدم 😂

😂😂😂ن ولی گذاشتیم نظر بده خودشم خوشش اوندمیدونی بعد ۱۵ سال التماس یه خواهر برادر دارن میارن واسماح ...

اگه خودش موافق که خوبه ولی من موافق نیستم اینا هم ول کن نیستن

آقایون لطفاً آدم باشین و درخواست ندین 🙄❗

اِلارا قبلش موافق بود تا اینکه این زن بی شعور رایشو زد

کلا مادربزرگ ها از این اسما دوست ندارن ولی قشنگه خیلی اسم بروز و شیکیه

ماهم نظر میدن میگن این خوب نیست این بهتره 

ولی خب نه در این حد بازم میگن هر چی خودتون گذاشتین

کلا مادربزرگ ها از این اسما دوست ندارن ولی قشنگه خیلی اسم بروز و شیکیهماهم نظر میدن میگن این خوب نیس ...

کاش اینام بفهمن و اجبار نکنن

نه اصلا قشنگ نیست من اسمای این مدلی رو‌نمی پسندم

خوب عزیزم سلیقه ایه دیگه 

اما درکل سلیقه من هست 

اتفاقامیخاستم اسم دخترمو بزارم هلما اماچون دخترخواهرشوهر م اسم بچشو گذاشت روبچش

من دیگه هلمانزاشتم اما گذاشتم 

نورا😍

کاربری دومم  هست😍

خوب عزیزم سلیقه ایه دیگه اما درکل سلیقه من هست اتفاقامیخاستم اسم دخترمو بزارم هلما اماچون دخترخواهرش ...

من اسمای این چنینی و نمی پسندم 

خوش نام باشه

چطوری رای همسرمو برگردونم شما میدونین؟

من اسمای این چنینی و نمی پسندم خوش نام باشهچطوری رای همسرمو برگردونم شما میدونین؟

خودت باید پافشاری کنی وبگی من مادر بچه هستم من دارم ۹ماه زحمت حمل بچه رومیکشم من دارم سختی میکشم پس حق منه که اسم بچمو خودم انتخاب کنم بگو حتی نمیزارم پدرمادرخودمم اسم برابچم انتخاب کنن

مادرشوهرتونم نباید اینکاروبکنه نهایتا میتونست بگه نظرمن هلما است  حالا که مادر وپسر باهم تصمیم گرفتن بزارن هلما اگرم اخرش موفق شدن بزارن هلما شما هلما صداش نکن بچتو تابفهمن.... با اینکه خودم عاشق اسم هلما هستما

کاربری دومم  هست😍

خودت باید پافشاری کنی وبگی من مادر بچه هستم من دارم ۹ماه زحمت حمل بچه رومیکشم من دارم سختی میکشم پس ...

ممنون بابت راهکارت