2777
2789
عنوان

آیا وظیفه ی منه علامت سوال

| مشاهده متن کامل بحث + 201 بازدید | 39 پست
دیونه بازی دربیاروسیله های ناخطرناک به سمتش پرت بزن بشکن یه روانی شوجرئت نکنه بیادسمتت عربده بکش حسا ...

ناخطناک توصیه میکنم مثلادمپایی ابری حوله گردکن بزن سمتش بالشت مبل پرتقالی سیبی چیزی اینامنظرمه بی خطرباشه حتما

اونم یه عوضی بدتر از اینچقدر خوبه که منو درک میکنی

وای چرا منو تو انقدر مظلوم و بی کسیم

من دلم میخواد جداشم ولی یه برادر روانی دارم که از دست همون فرار کردم

خوب میفهمم چقدر اذیتی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیوونه ای؟؟اصلا نامزد هم نداشته باشی چرا باید لباس زیر کسی رو بشوری؟؟ همون لباسا رو پرت کن تو اتاقش ...

همینو بگو خودش هیچ غلطی نمیکنه میخواد لباساشو عوض کنه میگه وای چرا نشستی چه غلطی میکنی تو خونه در شو گمشو برو

منم حوصله ی چرت و پرتاشو ندارم والا مردم کار میکنن ک توش پول باشه منم حمالی

بهش بگم مگه انجام میده؟ شوهر ندادن من خودم اصرار داشتم که باید منو فقط به این بدین😐ولی من نمیتونم د ...

خب عزیزم صبوری کن چندوقت دیگه مادرتون میخرن 

شما فردا قراره زن ی خونه بشی و زن ستون خونه س 

بخاطر ی لباس شستن خودتو اذیت نکن 

فردا نمیخوای برا شوهرت لباس بشوری 

و چ بسا مسائلی غیر قابل پیش بینی  پیش بیاد 

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

اونم یه عوضی بدتر از اینچقدر خوبه که منو درک میکنی

شوهرتم عوضیه؟ ؟؟

برا ی عوضی خودت اصرار ب شوهر کردن داشتی؟؟؟

فکر کردی خونه شوهر هتل ۵ستاره س؟؟؟

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅