2777
2789
عنوان

برادر شوهرم چند ماهه خونه ما میمونه

| مشاهده متن کامل بحث + 607 بازدید | 42 پست
بگو میری خونه مادرت می مونی معذبی‌.‌برادر شوهرت که جاخوش کرده نمیره ولی همسرت اگه بفهمه رفتی برنمی‌گ ...

آخه مشکل اینجاست خانواده ام ایران نیستن نزدیک به دوستای میشه رفتن ترکیه و از شانس بدم خواهر یا برادر بزرگ ندارم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نیستن ایران که بخوام برم

ببخشید عزیزم به همسرت توهین کردم یه لحظه عصبی شدم اخه باردار ماه ها اخر واقعا سخته ادم میخواد راحت باشه 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
ببخشید عزیزم به همسرت توهین کردم یه لحظه عصبی شدم اخه باردار ماه ها اخر واقعا سخته ادم میخواد راحت ب ...

نه عزیزم واقعا حق با شماست منم خسته شدم اما از سر دلسوزی شوهرم در یک بدبخت میشیم 

اگه تایپیک واقعیه

باید بگم اولا اعصابت از فولاد که بیشتر از ۳ روز تحمل کردی

😂

ی راه کار بدون رد خور

تو خونه دست به سیاهو سفید نزن .نه پختو پز کن نه بشور بساب حتی جارو هم نکش.بزار خونه بشه بازار شام .اگه سوهرت اعتراض کرد بگو اینجا که خونه نیست هتله منم کارگر هتل نیستم.وقتیم نیستن برا خودت غذا درست کن تنهایی بخور تمام

من تورچَم قیدمَتّی تاریخیم وار.ستارخان.باقرخان.بابَچیم وار...

اگه تایپیک واقعیهباید بگم اولا اعصابت از فولاد که بیشتر از ۳ روز تحمل کردی😂ی راه کار بدون رد خورتو ...

آخه بدبختی خود شوهرم انجام میده وقتی من انجام ندم برای اینکه نگم چرا برادرت اینجا میمونه هرکاری می‌کنه حتی سرویس هارو میشوره که کار نباشه تو خونه که بهونه بیارم

آخه بدبختی خود شوهرم انجام میده وقتی من انجام ندم برای اینکه نگم چرا برادرت اینجا میمونه هرکاری می‌ک ...

پس راهی نمیمونه جز اینکه تعارفو بزاری کنار به برادر شوهرت بگی که تشریفشو ببره اگه دوسنداره زندگی برادر بیچارشم مثل اون بشه.بگو مهمونی یروز دوروز ی هفته.نه دیگه تا ابد بگو تا الانم بخاطر احترام تحملش کردی.خواهرانه میگم هیچ وقت راحتی و آرامشتو فدای رودربایستی با کسی نکن.ادمایی که باعت میشن حالت بد بشه حذف کن راحت

من تورچَم قیدمَتّی تاریخیم وار.ستارخان.باقرخان.بابَچیم وار...

پس راهی نمیمونه جز اینکه تعارفو بزاری کنار به برادر شوهرت بگی که تشریفشو ببره اگه دوسنداره زندگی برا ...

نمیشه چند بار به خانواده شوهرم گفتم و حتی خودشم فهمید اما نمیره