2777
2789

سلام وقتتون بخیر الان نزدیک پنج ماهه برادر شوهرم خونه ما میمونه زنشو چند سال پیش طلاق داده و الآنم اومده چتر شده خونه ما منم ۲۱سالمه و باردارم ماه آخرم همش با سروصدا می‌کنه یا بچشو میاره اینجا اذیت می‌کنه سر کارم نمیره حتی پول سیگارشم از شوهرم میگیره می‌ره بیرون هم نزدیکای صبح میاد دستشو می‌زاره رو زنگ که درو باز کنیم   به شوهرم میگم بگو بره میگه جایی نداره حتی مادر پدر و برادر شوهرای دیگه ام راهش نمیدن نمی‌دونم چیکار کنم بخدا دارم دیوونه میشم  تورو خدا کمکم کنید 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واااا چرا طلاق داده

دعای نی نی سایتی ها عجیب میگیره هرچی خاستم برام دعاکردین همون خدابهم داد دعاکنید سرکارخوبی برام.پیدا بشه داروخونه هم دوست دارم دعاکنید به همچی برسم ارامش التماس دعااااا🤲💔🥺

شوهرت بی عرضس عموی منم همینطوریه با اینکه خونمون جا داره ولی بابام گفت نمیشه اینجا بمونه زن و بچه من معذب میشن

روزی صد بار به مو میرسه. پاره هم میشه. من هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم.