2777
2789
عنوان

حق ندارم از دست این ادم عصبی بشم

76 بازدید | 3 پست

حق ندارم از دست این پسر عصبی بشم؟

عکس تمام غذاهایی که بلده و درست کرده فرستاده برام بعد میگه توام چیزی بلدی بلد نیستی شیر میدی😐

گفتم بلد نباشمم تو دیگه بلدی برام درست میکنی گفت نههه من بیام خونه ازت کار میکشم اخ و اوخ فلان عصبی شدم از حرف زدنش از دیشب هر چی میگه سین میزنم جوابشو نمیدم یا کلا سین نمیزنم چکار کنم خیلی ناراحتم شیطونه میگه تنهاییمو بغل کنم تا اخر عمر قید همرو ازدواجو بزنم

- قلبت، سازندهٔ دنیای اطرافته!فرقی نداره چی باشه؛آدماش، اتفاقاش، قشنگیاش...هرچی قلبت قشنگ‌تر،زندگیتم قشنگ تر.حواست به قلبت باشه،همه‌چی به اون برمیگرده!🤍💫- ماه🌱
یعنی چی که شیر میدی

یعنی سینه بحث جنسی مزخرف

- قلبت، سازندهٔ دنیای اطرافته!فرقی نداره چی باشه؛آدماش، اتفاقاش، قشنگیاش...هرچی قلبت قشنگ‌تر،زندگیتم قشنگ تر.حواست به قلبت باشه،همه‌چی به اون برمیگرده!🤍💫- ماه🌱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی سینه بحث جنسی مزخرف

😕😕😕چجوری میتونی با همچین آدمی ادامه بدی بعد این حرفش من بودم همون لحظه بلاک بود 

دعا کنید هروقت خواستیم بچه دارشیم سالم باشه دختر باشه منو شوهرم میمیریم برای دختر🥹🥹🥹