2777
2789

اولا ک یهویی دیروز زنگ زدن گفتن ما میایم از شهرستان برا فردا ظهر خونتون، خودشون خودشونو دعوت کردن،، ی لشکر اند، حدود ۷/۸ نفرن. ی هفته ام میخان بمونن هیچی هم دستشون نمیگیرن. همیشه تعداد بالا میان چندین روز میوفتن خونه بابامو اینا،  حالا ما نمیریم اصلا خونشون، فقط بابام میره اونم ی روزه.

حالا ایناش به کنار من باردارم و استراحتم خونه مادرمم خ کثیف بود. دیگه اومدم خونش، از هشتو نیم تا الان داشتم تمیز میکردم. خودم ک واژن درد شدید گرفتم بازم اینش به جهنم. 

خدایا به من صبری عطا فرما نزنم دهن بعضیا را سرویس کنم🤨😑

و مثلا اگ ما نزدیک باشیم به خونه طرف نیم ساعت ی ساعت زودترش زنگ میزنیم ک ما فلان ساعت میرسیم. ماهم هنوز خیلی از کارامونده بود جارو وسط سالن، اشپزخونه هنوز جارو نشده،و.... 

یهو دیدیم زنگو زدن، فک کردیم اجیمه، دیدم مهمونا رسیدن 😐😐😐

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مادرتون خودش نمیتونه خونه رو تمیز کنه ؟

اصولا به کار کردن اعتقاد خاصی نداره😒

ولی انقدر خونش کثیف بود ک هشتو نیم تا الان دو سه نفری دستمون بهش بند بود

شماهم برین با جمعیت زیاد... ماهم از این فامیلا داشتیم از وقتی شدیم مثل خودشون دیگه نیومدن... اکه فقط برای دیدن میان مادرت باس میگفت شرایطشو ندارم دخترم استراحت مطلقه

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
برو خونه خودتمگه استراحت نیستی چرا رفتی کمک ؟ بچه ات طوریش بشه صد درصد مقصر خودتی

همسرم رفت ماموریت صبح دیگ اوردم خونه مامانم، و ده بار گوشزد کرد ک کار نکنی. 

خونه خودم هیچ کاری نمیکنم. اینجا دیگ خیلی کثیف بود ابرو مامانم میرفت

حالا ایناش به کنار 

بابام پولم نداشت وسیله بخره،  هی صب رفته ته کارتاشو دیده ی تومن ی تومن جور کرده😒 

از منم نگرفت، چون میدونه من دعوا میکنم این مفت خورا بیان