2777
2789
عنوان

میخوام درخواست طلاق بدم

210 بازدید | 21 پست

دوستان من نمیدونم درخواست طلاق بدم یا درخواست مهریه و نفقه و اینکه شوهرم خیلی عصبی .کتک میزنه .تهمت میزنه .تهدید میکنه عصبی بشه تو صورتش میزنه کان اخلاق نداره میره شب نمیاد خرجی نمیده مارو گرسنه میزاره بعدش برم خدمات الکترونیکی میشه درخواست داد 

وکیل یگیررررر بنظرم توافق کن یچی بدتتت بی دردسر بیایی بیرون 

دعای نی نی سایتی ها عجیب میگیره هرچی خاستم برام دعاکردین همون خدابهم داد دعاکنید سرکارخوبی برام.پیدا بشه داروخونه هم دوست دارم دعاکنید به همچی برسم ارامش التماس دعااااا🤲💔🥺

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه پول وکیل ندارم عزیزم

یچی بگمت راهی میخای بری من ایقددددددددددد رفتم ایقدددددددددکششششششش میدن خسته بشی یه وکیل پیدا کن بگو کم ازم بگیر ییچ لااقل پیدا کن بفروووووووووش خیلیییی ارزش داره خیلییی

دعای نی نی سایتی ها عجیب میگیره هرچی خاستم برام دعاکردین همون خدابهم داد دعاکنید سرکارخوبی برام.پیدا بشه داروخونه هم دوست دارم دعاکنید به همچی برسم ارامش التماس دعااااا🤲💔🥺

پدرومادر ندارم

مث.من ای  داد بیدااااد همون توافقی شرش خلاص کن بره

اگه بچه داری و میدونی درست میشه مشاور برید از بزرگترها کمک بگیر

سریع به طلاق فکر نکن طلاق بدون پول جهنمه

بخصوص اگه پشتوانه مالی نداری 

اما در مورد طلاق هم اگه واقعا راهی نیست واموالی هم ندارع مهریه تو ببخش توافقی جداشید

پدرومادر ندارم

با این توصیفاتی که از همسرت کردی خیلی راه سختی در پیش داری برای جدایی ، بهتره اول درخواست نفقه و مهریه کنی ببینی بعدش چی میشه

یک روز تمام راه‌هایی رو که با قلبت رفتی با عقلت برمیگردی و این تلخ‌ترین قصه دنیاست...💔

چرا تشویق میکنید توافقی جدا شده شوهرش کتکش زده جوونیش عمرش رفته حالا راحت جدا شه بعدش بدون پول چجوری بگذرونه. هر طور شده حتی تک و تنها با وکیل بی وکیل مهریتو بگیر حقته بعد هیچکس برات در نمیسوزونه

با این توصیفاتی که از همسرت کردی خیلی راه سختی در پیش داری برای جدایی ، بهتره اول درخواست نفقه و مهر ...

دوبار درخواست دادم تو این چند سال الان بار سومه خسته شدم