2777
2789
عنوان

دوره برنامه نویسی

62 بازدید | 10 پست

سلام دوستای گلم..لطفا کسایی که برنامه نویسی و زبان پایتون و جاوا واین داستانارو بلدن راهنمایی کنن..من لیسانس حقوق دارم..وخیلی تلاش کردم استخدامیارو قبول نشده یاتک ظرفیتی بوده یا رشته های دیگه ازمون دادم ..خلاصه مشکل مالی دارم..میخام از طریق برنامه نویسی پایتون و طراحی سایت و هوش مصنوعی و..کسب درامد کنم کامپیوتر و زبانم در حد متوسط بلدم🙄چه دوره هایی رو پیشنهاد میکنید برای یادگیری و چه شاخه ای برای کسب درامد از کجا شروع کنم منی که صفرم..میترسم کلی وقت بزارم ب هیچی نرسم سرخورده بشم چون رشته دانشگاهیم کامپیوتر نبوده پشتکار وارادم خوبه و علاقه دارم..اما واقعا نمیتونم هزینه کنم برا اموزش دیدن وکلاس برم توخونه میشه یادگرفت حدالامکان رایگان😟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چقدر لازمه؟

اگه صرفا بخوای طراحی سایت کار بکنید تقریبا هیچ ریاضی نمیخواد

توی طراحی وب سایت بک اند مثل پایتون چهار تا عمل اصلی کافیه 

توی ساخت اپلیکیشن باید سطح ریاضی متوسطی داشته باشید. ریاضی ساده و گاهی الگوریتم‌ها

توی هوش مصنوعی و یادگیری ماشین ریاضی پیشرفته میخواد مثل آمار و جبر و مشتق

توی بازی سازی فیزیک هم لازمه بلد باشید علاوه بر ریاضی پیشرفته 

و توی امنیت شبکه و تست نفوذ باید سطح ریاضی بالایی داشته باشید 

کلا برنامه نویسی همش انگلیسی و کد نیست اکثر کسایی موفقند که دبیرستان رشتهٔ ریاضی خونده باشن و کلا به این رشته مربوط باشن.

شاید این اولین خواب آرام ماست/لحظهٔ سرخوش رقص نور و سایه‌هاست

اگه صرفا بخوای طراحی سایت کار بکنید تقریبا هیچ ریاضی نمیخوادتوی طراحی وب سایت بک اند مثل پایتون چهار ...

تجربی خوندم ولی ریاضیم خوبه امار مشتق اینام بلدم

دختر دریا،جنوبی

تجربی خوندم ولی ریاضیم خوبه امار مشتق اینام بلدم

منم خودم تجربی‌ام اما آمار و مشتق ریاضی‌ها از ما سنگین‌تره مثلا اون‌ها ماتریس دارن، حساب دیفرانسیل و انتگرال، نظریه گراف، احتمال شرطی، ضرب ماتریسی، الگوریتم و جبر خطی دارن که ما نداریم اینا رو

شاید این اولین خواب آرام ماست/لحظهٔ سرخوش رقص نور و سایه‌هاست

اگه صرفا بخوای طراحی سایت کار بکنید تقریبا هیچ ریاضی نمیخوادتوی طراحی وب سایت بک اند مثل پایتون چهار ...

من خیلی ازتون ممنونم وقت گذاشتید پاسخ دادین وشفاف توضیح دادین ..والا من ریاضیم درحد مقدماتی خوبه بخاطر تنفر از ریاضی دبیرستان رفتم رشته انسانی ...پس بهتره همون درحد طراحی سایت و اپلیکیشن و.. کارکنم میخاستم تااخرش وقت بزارم و دوره هوش مصنوعی هم ببینم ولی با وجود ریاضی و تااین حد بلد بودن جبر ومشتق و.. ب مشکل میخورم اینارو بلد نیستم.بازم ممنونم ک خوب راهنماییم کردین🙏

منم خودم تجربی‌ام اما آمار و مشتق ریاضی‌ها از ما سنگین‌تره مثلا اون‌ها ماتریس دارن، حساب دیفرانسیل و ...

بااین وجود برامن به مراتب سخت تر چون ریاضی ام خوب نیس..من خیلی فکر کردم ب این رسیدم دیگه الانا باید اکثرااین مهارتهارو بلد باشیم چون درهر زمینه شغلی باوجود این مهارتها میشه موفقتربود...مخصوص برای من که برای کسب درآمد روش میخاستم حساب کنم...

من خیلی ازتون ممنونم وقت گذاشتید پاسخ دادین وشفاف توضیح دادین ..والا من ریاضیم درحد مقدماتی خوبه بخا ...

عزیزم ولی شما اگر بخواهی به درامد برسی ی برنامه تلاش روزانه در حد دوسال نیاز دارید تا واقعا حرفه ای بشید اینسطح اراده و در خودتون میبینید؟

بااین وجود برامن به مراتب سخت تر چون ریاضی ام خوب نیس..من خیلی فکر کردم ب این رسیدم دیگه الانا باید ...

شما ی زبان انتخاب کن شروع کن به مقدمات و مفاهیم اون زبان بعد در کتارشالگوریتم بخون سعی و تلاشت بذار که مرتب هم پشت سیستم باشی و کد بزنی هروی بیشتر کد بزنی و دستت راه بیوفته و متوجه اطول خطا بشی ذهن خودت باز تر میشه به انتهااون زبان برنامه نویسی از جهت اموزش رسیدی سعی کن در حد زبان پروژه بسازی برای خودت بعد ببین با خودت چند در چندی به چی علاقه داری هچوقت خودت محدود به بلد نیستم نکن خب ریاضی چهارتا دوره شرکت میکنی نمیخوان که ازت اکتحانبگیرن جواب دذست بدی چهارتا فرمول باید بفهمی و بدونی زیر ساخت چیه بقیش با ی ماشین حساب حل جواب مینویسی تمام، بنظر من شروع کن خودت محدود هچی نکن هرجا یاد نگرفتی گنگ بود بیشتر سمج شو رو ی مطلب ساذه چندین روز وقت بذار، هچکس نمیتونه بگه استعداد و هوش مهم همه با تلاش و پشتکار همه چیز یاد میگیرن ولی راهی نیست زود به نتیجه برسی جا زدن و نامیدی زیاد داره ولی مهم اینه باز بلد شی و ادامه بدی

سلام عزیزم، من یه پیجی رو می‌شناسم که آموزش‌های پایه برنامه‌نویسی و هوش مصنوعی رو خیلی ساده می‌گه. چون تازه کارشو شروع کرده، تخفیف افتتاحیه هم گذاشته که قیمتش واقعاً خوب در میاد. گفتم شاید به کارت بیاد 👌 اگر خواستی بگو لینکشو بفرستم