2777
2789

سلام دوستان من وارد هفته هفتم شدم امروز یعنی ۶هفته و یک روز هستم ،تازه می‌خوام برم پیش دکترم ،،امروز داشتم یه جا می‌خوندم که اگر مشکلی نباشه دکتر هرچقدر هم اصرار کنی سلفری نمی‌نویسه من می‌خوام سلفری بدم که خیالم راحت باشه،از طرفی تو خانواده همسرم،عمه پدرشوهرم زال هست پس زن قالبشو دارن 

میخواستم بدونم کسی در این مورد اطلاعی داره؟هم اینکه به دکتر اصرار کنی می‌نویسه یا باید به تشخیص خودش باشه؟هم اینکه آیا آزمایش سلفری زال بودن رو بررسی میکنه؟!!!!چ بیماری هایی بررسی میشه؟!

نه 

فقط سه تا اختلال کروموزومی شایع و جنسیت

دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش

اگه واقعا ژنش غالب باشه پس باید شوهرت هم اگه ژنشو داشت نشون می داد

دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه واقعا ژنش غالب باشه پس باید شوهرت هم اگه ژنشو داشت نشون می داد

خب تو چندتا دیگ فامیلاشون نشون داده ،برای همین میگم قالب هست،من میترسم 😢آخه من و شوهرم با هم خاله زاده هستیم یعنی من نتیجه خاله مادربزرگشم اونم نتیجه خاله پدربزرگمه

زال بودن قشنگه

قشنگ هست ولی کسی که زال هست هزاران بیماری داره ،سیستم ایمنی به شدت ضعیف دائم مریض میشه،بینایی ضعیف

و... هیچ کس دوست ندارم بچش اینجوری بشه دائم باید مواظب بچه باشی مریض نشه گناه داره بچه

و اختلال خدایی هستن اطلاع دارین؟؟پس تو غربالگری اول چیو بررسی میکنن؟؟

اشتباه تایپ شده نوشتم اختلال خدایی😐

میخواستم بپرسم چ نوع اختلال هایی هستن اطلاع دارین؟

عزیزم من رفتم خوندم برات

بیماری آلبینیسم یا زالی انواع مختلفی داره ولی کلا ژنش مغلوب هست باید هم تو و هم همسرت ژنش رو داشته باشین تا خدای نکرده بچه مبتلا بشه اگه اون عمه فامیل تو نمیشه لازم نیست نگران باشی

بازم اگه نگرانی آزمایش ژنتیکی براش تو ایران وجود داره

عزیزم من رفتم خوندم براتبیماری آلبینیسم یا زالی انواع مختلفی داره ولی کلا ژنش مغلوب هست باید هم تو و ...

مرسی قشنگم ،ن ما نداریم اصلا ولی من میترسم آخه شوهرم نتیجه خاله پدربزرگ پدریم میشه منم نتیجه خاله مادربزرگ پدریش