2777
2789
عنوان

کمککککک

45 بازدید | 2 پست

سلام مامانی عزیز، نمی‌دونم از کجا بنویسم هرچند می‌دونم الان همه تون میگید برو دکتر چکاپ کن،من به شدت از رفتن به دکتر اکراه دارم،هم بخاطر هزینه هم رفت و آمد و داشتن بچه کوچک در شهر غریب،به نوعی هیچکسی ندارم 

تقریبا از ماه مهر به شب از خواب بیدار شدم دیدم انگار ماهیچه قسمت آرنجم درد میکنه،فکر میکردم شاید روش خوابیدم، بعد چند روز تقریبا به نقطه انگار استخوانش بود تیر میکشید بازم گفتم شاید خورده جایی نمیدونم، خلاصه بگم مدتها گذشت و روز به روز درد شدیدتر می‌شود و از آرنجم بالاتر نرفت، حالا بعد دوماه دیدم اون یکی دستکم با اون علایم شروع شد و دردش گسترده تر، در دوران شیردهی هستم، مصرف ویتامین‌ها رو هم گهگاهی دارم، و هیچ اثری از مصرفشون نمیگیرم، الان بعد هفت هشت ماه جوری بهم اومده که انگار به کوهنوردی و کار خیلیییی سخت انجام دادم،کاملا کوفته، بی‌حال و نگران، بعضی شبها با اینکه دستم زیر سرم نیست ولی خواب میره، کافیه یه خورده دستم رو بالا ببرم مثلاً بالای کابینی، سریعا انگار خون دستم قطع میشه، از چند روز پیش یه قسمت سرم هم گزگز می‌کنه انگار خواب میاره روز ی بالای ده مرتبه اینجور میشم،جدیدا هم چیزی متوجه شدم هر وقت معذرت می‌خوام در دوران پریودی هستم یکی دو الی سه روز اول پریودی حالم خیلی خوب میشه، به جورایی درد دستام کمتر میشه ولی اون خواب رفتن رو دارم.یکی از چشمان هم از دیروز انگار از حلقه و نه چشمم درد دارم، خیلی حس بدیع.ببخشید حرفام زیاد شد،کسی اطلاعاتی تجربه ای مثل من داشته؟؟؟؟🙏🙏🙏😭😭

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.