2777
2789
عنوان

بهار😍➕️کلی عکس👧😍🌸🩷

| مشاهده متن کامل بحث + 19694 بازدید | 411 پست
@ابریشم_پنجک‍ قربونت برم اون تاپیک قفل شد اره خوبم قشنگم تو خوبی؟؟فیک که زیاد شده هیچی وقتی میفهمی و ...

خدانکنه عزیزم 

الهی همیشه خوب باشی مرسی الحمدلله ❤️😍

دیگه مجازیه این جور آدمها رو داره 

😐

خدانکنه عزیزم الهی همیشه خوب باشی مرسی الحمدلله ❤️😍دیگه مجازیه این جور آدمها رو داره

عزیزدلی😘😘🩷🩷

مرسی قلبممم🌸🌸💜💜

اره واقعا🤕🥲

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷-:)....💚

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

@مادر1400‍ تاپیک قفل شد گفتم اینجا جوابت بدم خداروشکر که خوبی خیلی خوشحال شدم دعای هرروزم واست اینه ...

منم دلخوش به همین دعاهای شما عزیزانم هستم 

بخدا هر روزی که حالم خوب باشه فوری یادم میفته لابد یکی دعام کرده 

الهی خیرش برگرده به زندگی خودت ❤

سلامتی بزرگترین نعمته 

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .
@مادر1400‍ تاپیک قفل شد گفتم اینجا جوابت بدم خداروشکر که خوبی خیلی خوشحال شدم دعای هرروزم واست اینه ...

درضمن اونا رو یاد گرفتم . یه چیزی دارم سر فرصت درست میکنم واستون میفرستم خصوصی 😄

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .
منم دلخوش به همین دعاهای شما عزیزانم هستم بخدا هر روزی که حالم خوب باشه فوری یادم میفته لابد یکی دعا ...

آییی من قربونت برممم😍😍😍🩷🩷🌸🌸

بخاطر دل پاک و مهربون خودتم هست عزیزدلممم 🩷🩷😘😘

تو عزیز مایییی😍😍😍😍😍

وقتی حالت خوبه و تعریف میکنی خدا شاهده کیف میکنم 😍😍😍😍😍😍😍😍🩷🩷🩷🩷🩷😘😘😘🌸🌸🌸💋💋💋🩵🩵🩵🩵🩵

چه عجب تاپیک باز بود 😁❤️

منم دوست دارم تاپیک باز باشه 

ولی بخدا خیلی اذیت میکنن جرات ندارم باز بذارم😂😂

اره می دونم فضای سایت اصلأ خوب نیست بی احترامی زیاد 💔

اره واقعا

کاش فقط بی احترامی بود جرات نداری حرفی بگی یهو میبینی طرف پشتت تاپیک زده 

اینجا سایت تبادل نظر اسمشه و تو نظر دارن باید آزاد باشیم ولی انگار اینجوری نیست یسری ها متوجه هنوز نشدن