2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا حد امکان صحبت گفتگو مدارا درک شرایط 

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس  که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

هر زندگی بالاخره پایین بالایی داره

من حقیقت تا الان اصلأ تلاشم بر این بوده که آرامش داشته باشه هرچند گاهی تو مشکلات نمی‌تونه خودشو کنترل کنه منو میزنه 😄

و چند تا حرفی هم حالا میزنه ولی الحمدالله من اخلاق ارومی دارم تو اینطور مواقع سکوت می‌کنم گوش میکنم تا آروم بشه خالی بشه

کاش یه آروم گیر من بیوفته 🥲

خانمم بر خلاف من اخلاقش تند و خشنه گاهی مواقع از دهانش هرچی در بیاد میگه 

واقعا برا من که آدم ارومی هستم سخته ولی زندگیه دیگ مرد هم هستم باید پوست کلفت باشم چیزی نگم چون حفظ زندگی و آرامش زن تو زندگی الویت هست 

زندگی واقعا سخته گاهی مواقع 

خانمم بر خلاف من اخلاقش تند و خشنه گاهی مواقع از دهانش هرچی در بیاد میگه واقعا برا من که آدم ارومی ه ...

منم خیلی اخلاقم خوب نیس🥹 ولی پارتنری مثل شما ندارم 🙃

یک عدد دانشجوی مهندسی🥰blacktime🥲