2777
2789
عنوان

یه خانوم که دندونپزشک باشه

446 بازدید | 33 پست

به نظرتون یه خانوم ک دندونپزشک باشه میتونه به تنهایی از پس مخارج زندگیش بر بیاد تو یه شهر دور از خانوادش؟البته مثلا شغل دوم و ایناهم بهش اضافه کنید 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دندونپزشکا انقدر وضعشون خوبه نیاز ب شغل دوم ندارن تازه کاراشون ماهی ۶۰ تومنو درمیارن دیگه

همیشه هم اینطور نیس خود مطب زدن خیلیی هزینه داره خیلی از بچه های دندون بعد فارغ‌التحصیلی و گذروندن طرح مجبورن برن کلینیک دندونپزشک دیگه کار کنن

همیشه هم اینطور نیس خود مطب زدن خیلیی هزینه داره خیلی از بچه های دندون بعد فارغ‌التحصیلی و گذروندن ط ...

آره تا چندسال اول ک نمیتونن مطب بزنن 

ولی اونایی کتازه درسشون تموم شده مثلا یه شیفت ک میرن درمانگاه ها واسه طرحشون وزارت بهداشت ماهی حدودا ۲۰ تومن میده 

عصرا هم ک میرن تو کلینیک دندون پزشکای دیگه کار میکنن ۳۰_۴۰تومن درمیارن 

بله بله ازپس یه قوم هم برمیاد خیالت راحت از جراح قلب هم درامدش بیشتره خداوکیلی دیگه نرخ دست خودشون شده با هزینه های مازاد مخصوصا امسال دندونپزشکی بی در وپیکر شده هزینه هاش واسه یه بچه ۷ ساله ۴۵ تومن واسه دوتا دندون خدارو خوش نمیاد والا خوردن نداره کاش یه نظارتی میشد ب کار بعضی از این دندونپزشکا منشی کارتخون گذاشته کناردستش ویزیت که میکشه یه حق درمان چ کوفتیه با یه کارتخون دیگه میکشه ی هزینه کمتر ازویزیت 😐😐

همیشه هم اینطور نیس خود مطب زدن خیلیی هزینه داره خیلی از بچه های دندون بعد فارغ‌التحصیلی و گذروندن ط ...

من خواستگاری یکی رفتم گفتش قصد ازدواج ندارم

همین دندان پزشک هم بود 

شرایط من دو تا خونه مهندس حقوقم ۳۵

میگفت با هم دوس باشیم .منم گفتم زمانش گذشته 

داخل ذهن اینا چی میگذره

مگه شرایطم بده ..ظاهرم خوبه

شما قصدتون ازدواج بود ولی ایشون فعلا مایل به ازدواج و رابطه جدی نبودن همین

احساس کردم شرایطم رو قبول نکرده

من ادم پخته ام میدونم از زندگی چی میخوام یه زن رو درک میکنم و تلاشم فقط برای زندگی و همسره 

چرا این دخترا الکی رد میکنن و برای اشنایی وقت نمیزارن