2777
2789
عنوان

نذری بیایذ بطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 250 بازدید | 20 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره منم دلم ب همین خوش کردم ولی رفتارش خیلی برام زشت بود

اره میدونم ،الان دلتو بد نکن ‌...از سال دیگه دعوتش نگیر ..اگر گرفتی جلو جلو تو جمع به همه اعلام کن ک واسه هر کدومتون اخر سر کنار میذارم میدم ببرید ،کسی خودش چیزی پر نکنه حسابش از دستم در میره ... دیگه همه رو حتما تو طرف بریز ک پرس پرس بدی ببرن ...به خالتم به تعداد خونواده شون حالا یکی دو دست اضافه تر خواستی بده ببره ...

تا کنون غم دیده ای شادی فزاید در جهان ؟! 
ابجیم که اقد حرص خورد نمیدونس چیکار کنع

اگه قراره به نیازمند و کسایی بده که خب اشکال نداره بلاخره پخش میکنه 

اگه بخواد برا خودش برداره که طفلی خیلی گشنه هست اجرت باخدا . ثواب کردی 

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .

منم هر سال همین مشکل رو داشتم ، از این به بعد خونه خودم درست میکنم ، خونه مادر یا مادرشوهرم که درست میکردم همه رو دعوت میگرفتن اصلا چیزی نمیموند که بین فقرا تقسیم کنیم. کمک هم که اصلا فقط مهمونداری هم به کارهامون اضافه میشد . 

ما هم آش شله قلم کار نذری داشتیم چند سال پیش ...عروس آشپزمون انواع و اقسام ظرفاشو آورده بود اش پر کرد برد ظرفهای یکبار مصرف رو هم که خریده بودیم برای آش اونا رو هم برد خودمون نفهمیدیم آش چیشد 😕😕

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده درشب ظلمانی ام ماه نشانم بده💙❤️